Van egy nővérem( nem egy az apukánk ), aki örömlány külföldön. 30 éves.Szeretne jönni majd látogatóba hozzánk.Van 2 kicsi gyermekem, egy 3 hónapos, és 4 éves.Én azért tartok tőle, ide jön a gyermekeimhez, értitek mire gondolok.Ti mit tennétek?
"Gizus, kérlek, ne gyere látogatóba, mert tudom hogy prostituált vagy, és rálélegzel valami aidset a gyerekeimre. mivel nem tudom, hogy működnek a nemi betegségek, szívesen felhívhatsz minket videon, ha közben végig ffp2es maszkot viselsz."
esetleg ha nem szeretnél annyira masszívan hülyének tűnni, mint amilyen vagy:
"Gizus, kérlek ne gyerek látogatóba, mert nagyon nem tudok túllépni a dolgon, hogy prostituáltként dolgozol. köszi és bocsi"
En ertem a kerdezot, nyilvan o se attol fel, hogy konkretan elkapnak a kicsik vmit attol h egy legterben vannak a prostival, hanem a gondolat taszito, hogy mi mindennel erintkezik ez a no munka kozben.
Engem nem zavar, ha vki ezt csinalja amugy, maganugye, de nem rajonganek a gondolatert h aztan otthonomba jojjon es ugyulu-bugyuluzzon a gyerekeimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!