Van egy nővérem( nem egy az apukánk ), aki örömlány külföldön. 30 éves.Szeretne jönni majd látogatóba hozzánk.Van 2 kicsi gyermekem, egy 3 hónapos, és 4 éves.Én azért tartok tőle, ide jön a gyermekeimhez, értitek mire gondolok.Ti mit tennétek?
Nem terjed a levegőben semmi amúgy.
De. Wc ülőkén órákig életnek még kórokozók adott személytől, és akkor, ha valaki raül, előre csúszik valamiert, pl kitorolni hátul, feszedhet valamit. Nem kitaláltam, nem fóbia, ez van..
Ismerősöm azután van furán, viszket,hogy az aposanal furdik a kádban ülve. Ott lakik a nője is...
21-es, akkor fertőtlenítse ki a kádat, mielőtt beleül, nem biztos, hogy nemi betegség, csak mondjuk nincs jól kifertőtlenítve a kád, vannak benne bacik, gombák stb.
Mondjuk miért fürdik kádban ülve egy idegen lakásban? Egy gyors zuhany az más (ott a lábgomba max, de egy vizet bíró papucsban be lehet állni a zuhany alá, nekem az a taktikám (nem az emberektől félek, hanem attól, hogy nem képesek normálisan fertőtleníteni, értem ezalatt a szállodákat, apartmanokat is).
Es ez hogy jön ide?
A nővér elmegy náluk wc re, ez csak egy példa volt, ne az én irasommal foglalkozzunk
Persze, en vagyok tájékozatlan, amikor hiv és kád van csak a te elképzelésedben ....
Ajánlom pl a trichomonas vaginalis részt. Csak hogy tájékozatlan legyél
Ha elolvastad volna figyelmesen ott írja, hogy “Ez a baktérium a fertőzött szervezet sejtjein belül él és szaporodik. Szexuális együttlét során juttatja át a fertőzött fél a partnerének. A méhnyakgyulladás fő okozója, de felszálló fertőzésként tovább terjedve kismedencei gyulladást, a petevezetéket megbetegítve annak elzáródását és meddőséget eredményezhet. Sokszor egyáltalán nem okoz tünetet, ha mégis, akkor gennyes-véres hüvelyfolyás formájában jelenik meg.”
Szóval nem a kádban vagy a WCn üléstől kapod el hanem szexuális úton. Szívesen!
Én inkább a trágár beszédtől, káromkodástól tartanék, az ilyen nők többnyire nem tudnak kulturáltan beszélni, viselkedni. Pl. elkezd cigizni a lakásban, stb.
Nyáron hívnám meg, amikor kint lennénk az udvaron, és az első káromkodás hallatán megkérném, hogy többé ne forduljon elő.
Persze az is lehet, hogy tudna normálisan alkalmazkodni és viselkedni, nehéz ezt így megjósolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!