Adott a párom, akinek van az előző kapcsolatából egy rendkívül elkényeztetett 9 éves lánya (Lizi). Lassan 2 éve élek velük, azóta lett egy közös gyermekünk, aki most 3 hónapos. Ez idő alatt szépen lassan kiábrándultam. Ti mit tennétek a helyemben?
Mi a faszt olvastam.
Mar terhesen otthagyhattad volna, mikor felrement. Mindegy. Most meg van eselyed, nem hagyhatod ilyen korulmenyek kozott felnoni a gyerekedet. Akit lathatoan le sem szar az apja, nem foglalkozik vele, neki aztan nem fontos, otthon vagytok e, vagy sem.
Tulajdonkeppen miert vagy meg vele?
Azért ilyet egy 9 éves nem talál ki, hogy nyalogattad az arcát! Miért akarsz abból a gyerekből ördögöt csinálni?
Saját magadnak ártasz ezzel. A negatív érzéseid, a gyülölet ami benned fortyog mint a szarláva, téged éget fel, tesz tönkre!
Ennek rossz vége lehet, börtönben is végezheted, mert most ki is vagy merülve és ki tudja mire vetemedsz!
Hidd el, már a pasid is kiábrándult belőled, nemcsak te belőle. Általában ez kölcsönös. Csak a gyerek miatt nem rak az utcára. Azért is vezet gyorsan, mert ingerült, menekülne a sajat félrecsúszott családi életéből, ami valljuk be, rosszul sült el, mindnyájatok számára!
Ez a családosdi nem jött be! Érzi a belőled áradó ellenségességet es undorodik tőled. Ha próbálnál is kedveskedni, érezné, hogy fake! A gyerek nem hiába utál téged. Érzi, hogy ellensége vagy!
Nekem ott bukott a sztori hogy egészséges magyar ételek mint krumplifőzelék és fasírt 🙈🙈
Találj ki jobb sztorit 🤣
Tankönyvi Nárci a pasid. Amint bent vagy a zsákban, megkezdte a leértékelést. A gyerekkel kiszolgáltatott helyzetbe tett. A kislányból ezzel a neveléssel is nárcit csinál.
Menekülj! Menj el onnan, ez csak rosszabb lesz. Idegileg rottyra vág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!