Szerintetek hogyan győzzem meg anyukámat, hogy engedjen el cserediák programra (egy éves vagy 3hónapos) Japánba? Már majdnem azt mondta, hogy elenged erre jött ez az Észak -koreai konfliktus dolog. Mit tegyek?
Szerintem hülyeség lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget.
Ugyanúgy azt is hülyeségnek tartom, hogy sokan nyáron visszamondták a nyaralásukat (európán belül) a terrorhelyzet miatt.
Nem szabad félelemben élni, ki kell használni a lehetőségeket.
Nyilván van pár ország, ami eléggé no-go zóna lett, oda én sem engednélek.
De Japántól nem kell félni szerintem, kicsi az esély rá, hogy bármi baj történjen.
Beszélj anyukáddal erről, kb soha vissza nem térő lehetőség ez, nem sokan tudnak ennyi időt eltölteni ott.
Keress olyan diákot, aki volt már kint, beszélgess vele, beszélgessetek együtt anyukáddal.
Ő pl. 18 éves, ha jól emlékszem, és egy évet volt kint.
Lehet, hogy neki, vagy bárki hozzá hasonlónak lennének olyan érvei, ami segíthet. :)
Úgyse durrantanak oda. Az a barom kis dagadék is tisztában van vele, hogy ha csak sandán ránéz a többiekre, azonnal szétlövik sz@ros kis országát.
Ez a villongás inkább a népének szól, őket akarja terrorban és félelemben tartani, nehogy fellázadjanak.
#3-mas válaszoló, légyszíves ne hirdess ilyet, a hidegháború alatt folyó kísérletezésből a SZU-ból és USA-ból, több sugárzás jött. Hiroshima-ban él barátom, ottani születésű és teljesen egészséges, város van ott, egyetem. A sugárzás nem nagyobb mint a kozmikus háttérsugárzás. (lásd ami Mo.-on van)
Nézz utána meddig tart egy atombomba által lévő radioaktivitás, ne híresztelés a saját hibás elmeleteidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!