Mit tudnék vele tenni?
Nem vagyok se fóbiás, se antiszemita, de biztos, hogy azonosul is a nézeteivel, vagy csak viccből csinálta? Ha utóbbi, én röhögnék egyet rajta. :D
Én is szoktam a haverjaimmal kommunista/náci vicceket mondani.
Erasmusban dolgozok 4 eve , Felesegem 13 eve. Van Egy egyesuletunk, fo tema az Erasmus ... azert irom hogy tudd hogy tudom mirol van szo ...
Beszelj az egyesulettel aki hez jott a cserediak. Az o felelosseguk. neked csak a lelkitasza a dolgod ... ill jelented pl az ilyeneket. A kuldo szervezettel majd az egyesulet beszel. a Koordinatorral kell beszelned. persze a cserediakkal is beszelhetszz ha olyan kapcsolatban vagytok ... megkerdezheted miert tette ... lehet csak viccnek szanta es azt sem tudja mit csinal. de a Koordinatorral mindenfelekepp beszelj. Es ha nem akarsz evvel a cserediakkal tovabb foglalkozni akkor ezt is a Koordinatornak kell jelezned :)
kerdezz, hatha tudok segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!