Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet valaki ennyire...

Hogyan lehet valaki ennyire kétszínű és förtelmes? Mit kellene tenni vele

Figyelt kérdés

lány 19 éves,bulizos,piás fehér tini elkéri a zebra 0.5-ös tollamat hogy ne nézzék csórónak jelentkezési lap kitőltésekor ,és szikadt dohos nutelás kenyeret ad (amit nem kértem)cserébe a szedvicsemért ,hazudgál állandóan és mintha leplezni probálná az egész helyzetét .Én se vagyok jobb helyzetben még se szóróm két kézzel a pénzt ahogy ő teszi nap mint nap 300-400ft ott cigit, pia, kaja,... álott dohos penész szagú amit nem értek miért. Játsza az eszét a tanárok előtt éjszaka meg kettős életet él csoda hogy még nincs fent a neten....

Hogyan kell az ilyeneket le égetni hogy térjen észhez, lenézi magában a másikat, arogáns és nagyképű is szörnyű egy ember lekoptatni hogy lehetne?

2014. ápr. 24. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a francnak adsz neki meg cserélgetsz vele bármit is? Az ilyen csak mindig többet akar majd, sose lesz neki elég semmi. Légy kemény, ne adj neki semmit. A lejáratással meg magadat is lejáratod, ne süllyedj a szintjére
2014. ápr. 24. 22:16
 2/9 A kérdező kommentje:
én se tudom :) nagyon hatásosan kéreget elvégre is fiú vagyok ,most másokra telepedett rá egy ideje lekoptatam de mindig oda súgyorog valami módszer esetleg?
2014. ápr. 24. 22:23
 3/9 A kérdező kommentje:

osztály társam figyelmeztetett is vigyázz ezzel mert keményen partyzák hétvégén, menni alig bírt....

szopni azt tud

2014. ápr. 24. 22:36
 4/9 anonim válasza:
Akkor használd ki ezen tulajdonságát, a többivel meg ne foglalkozz :)
2014. ápr. 24. 22:58
 5/9 A kérdező kommentje:
nem jó a haverokkal partyzik csak
2014. ápr. 24. 23:40
 6/9 A kérdező kommentje:
szárazon elment a kislány mikor megdörzsöltem a cica nadrágján ma :)
2014. ápr. 25. 17:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Micsoda egy csaj lehet atyaég...
2014. ápr. 25. 20:03
 8/9 A kérdező kommentje:
linkeljem valakinek?
2014. ápr. 30. 06:25
 9/9 A kérdező kommentje:

képzeljétek bejött a ballagásra a nyakig tetkos cingár pirszinges 18éves barátjával és ott taperolták egymást áhhhh. nyalták egymást és útána még jön hozzám cola-t kérni...

ki tudja kit sz*p*t le. mondtam tarts meg volt benne még egy 1dl .ahhh de útalom ezt ... valami szöveget tudnátok mit mondjak ilyenkor.... még ott az érettségi jövő héten... és nyagyon meleg lesz.....

2014. máj. 2. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!