Hogyan lehet valaki ennyire kétszínű és förtelmes? Mit kellene tenni vele
lány 19 éves,bulizos,piás fehér tini elkéri a zebra 0.5-ös tollamat hogy ne nézzék csórónak jelentkezési lap kitőltésekor ,és szikadt dohos nutelás kenyeret ad (amit nem kértem)cserébe a szedvicsemért ,hazudgál állandóan és mintha leplezni probálná az egész helyzetét .Én se vagyok jobb helyzetben még se szóróm két kézzel a pénzt ahogy ő teszi nap mint nap 300-400ft ott cigit, pia, kaja,... álott dohos penész szagú amit nem értek miért. Játsza az eszét a tanárok előtt éjszaka meg kettős életet él csoda hogy még nincs fent a neten....
Hogyan kell az ilyeneket le égetni hogy térjen észhez, lenézi magában a másikat, arogáns és nagyképű is szörnyű egy ember lekoptatni hogy lehetne?
osztály társam figyelmeztetett is vigyázz ezzel mert keményen partyzák hétvégén, menni alig bírt....
szopni azt tud
képzeljétek bejött a ballagásra a nyakig tetkos cingár pirszinges 18éves barátjával és ott taperolták egymást áhhhh. nyalták egymást és útána még jön hozzám cola-t kérni...
ki tudja kit sz*p*t le. mondtam tarts meg volt benne még egy 1dl .ahhh de útalom ezt ... valami szöveget tudnátok mit mondjak ilyenkor.... még ott az érettségi jövő héten... és nyagyon meleg lesz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!