Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Igaz barátnő? Kétszínű?...

Igaz barátnő? Kétszínű? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy „barátnőm” akivel nagyon jól el szoktunk lenni, de amikor megjelenik az osztályunkból az egyik lány és oda jön hozzánk a barátnőjével akkor a „barátnőm” le se *zar pedig volt olyan, hogy mondta nekem, hogy menyire utálja ezt a lányt utána meg oda ment hozzá és ott jó pofizót. Olyanokat szokót nekik mondani rólam, hogy én megsértődtem rá pedig ez nem igaz csak azért mondta, mert nem mentem ki vele az udvara. Az egyik ismerősöm oda ment hozzá múltkor a szünetben, hogy megkérdezze, hogy hol vagyok, erre elkezdet röhögni és az mondta, hogy elhagyót valahol. Mindig azt mondja, hogy utál a lánnyal haza menni, de amikor megkérdezem, hogy megyünk-e együtt haza mindig azt mondja, hogy már megígérte neki. Sosem tetszenek neki a cuccaim, CSAK azért mert nem rózsaszín és nem érti meg, hogy én nem szeretem a rózsaszínt. Volt olyan, hogy 3-ra írtunk meg egy dolgozatot én, ő meg az ismerősöm az ismerősöm erre viccből azt mondta, hogy egy szinten vagyunk ő meg azt mondta, hogy velünk nem akar egy szinten lenni pár nappal később elmondtuk az ismerősöm barátnőjének és volt képe letagadni. 13/L

Igaz barátnő? Kétszínű?

#kétszínűség #igazi barátnő
2013. dec. 27. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Először is írni tanulj meg rendesen, aztán majd egyszer csak leesik neked is, hogy vastagon leszarja a fejed.
2013. dec. 27. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen helyesírásra 3-ast adnak? Meglepő... tanulj még. A lány meg nem érdemli meg az időt, amit rávesztegetsz.
2013. dec. 27. 18:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Matekból kaptuk a hármast.
2013. dec. 27. 19:08
 4/5 Emy95 ***** válasza:
Velem is ugyanez a helyzet, ha gondolod írj privit, majd ott mesélek..
2013. dec. 28. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat.
2013. dec. 29. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!