Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az hogy az őszintesé...

Miért van az hogy az őszinteségemmel üldözök el mindenkit?

Figyelt kérdés
Amikor kezdünk már elmerülni a barátságba én nyíltabb leszek és olyan dolgokat mondok el ami ront a helyzeten. Ha ki öntöm a lelkem és ott vágódik el minden, ha el mondom mi bánt, Ha még nem is avval kapcsolatos akinek mondom, túlságosan nyíltan beszélek mindenkivel, nem tudom hol a határ kinek milyen személyes dolgokat mondhatok el.

2013. dec. 26. 09:45
 1/9 anonim válasza:
Az emberek 90%-a nem bírja elviselni a negatív kritikát,ez ellen nem tehetsz túl sokat.
2013. dec. 26. 10:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Olyan világban élünk, ahol az emberek nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy valaki teljesen őszintén beszéljen hozzájuk, ezért sokszor meglepődnek és nem úgy reagálnak, ahogy kellene.

Figyeld meg jobban a környezetedben élőket és hallgass a megérzéseidre, amikor azon gondolkodsz, hogy kinek mit mondj el.

2013. dec. 26. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezzel nekem is sok problémám adódott az életben, csak dicsérni kell és hizelegni mindenkinek a szemébe!Ezt viszont én nem tudom csinálni, igy csendben maradok és kész.
2013. dec. 26. 10:31
 4/9 anonim válasza:
Nem veled van a probléma hanem azokkal akikel barátkozol.Hogy lehet az hogy te kiöntöd a leleked és azutén azt hisszed hogy te vagy a hibás?Ha nem érdekled elhagy az ember ez van, nem magadat hibáztazsd.!
2013. dec. 26. 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:
:O mintha csak én irtam volna ki a kérdést :O
2013. dec. 26. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Őszintén! Kár értük???
2013. dec. 26. 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezzel én is igy vagyok. Ugyhogy, ne aggódj nem vagy egyedül.
2013. dec. 26. 16:52
 8/9 anonim válasza:
egy hajóban evezünk !
2013. dec. 26. 19:19
 9/9 anonim válasza:
Ha nem hallgatnak meg,és nem értenek meg,akkor nem is voltak az igazi barátaid.Nembaj ha őszinte vagy! Keress olyan barátokat akik megértik hogy őszinte vagy és ők is nyíltan elmondanak neked mindent :*
2013. dec. 27. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!