Mit tegyek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A barátnőm,mostanában nagyon furán viselkedik.Ő a legjobb barátnőm.Nagyon szerettem.2-honapja ismerem.De legjobb barátnő vagyunk minden hülyeséget együtt csináltunk.Hétfőn kezdett el furán viselkedni.Utána Kedden nyalizott...stb.Tegnap Találkoztunk hülyültünk minden rendben volt.De ma ugyan,olyan volt mint hétfőn.Irok neki nem ir vissza,nem veszi fel a telefont,pedig leakartam vagb elakartam hivni valamerre.De azt mondja nem engedik a szülei.És nem akar eljönni velem korizni szombaton pedig megigérte.És mással akar menni megint...Olyan,mintha kerülne engem...Nem értem...Mint tegyek?
Ennek a sztorinak a folytatása:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__5..
2013. dec. 26. 12:13
1/1 anonim válasza:
beszélj vele, de nem igaz barát az biztos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!