Az egyik legjobb barátnőm idegesítő lányokkal barátkozik. Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Új suliba kerültem idén,és csak egyetlenegy lány van,akivel igazán nagyon jó barátnők vagyunk,ő az egyik LB-m. (meg még 2 volt évfolyamtársam) Rajtam kívül az osztályból 2 lánnyal barátkozik,az egyikükkel nincs semmi bajom,bár ő is fura egy kicsit,mert oylan,mintha nem lenne személyisége,vagy nem is tudom. De vele jóban vagyok,az oké. A másik lány elég idegesítő,állandóan lefáraszt,és elég fura,meg a suliban is furcsán viselkedik,mintha ki nem állhatna,de közben meg állandóan oda mennek,ahová én,akkor is,ha kerülöm őket. Neten viszont mindig rám ír,olyankor normális. De az LB-m bírja őket,nem értem,hogy miért. Egy kívülálló szemével szerintem úgy tűnhet,hogy mi négyen barátok vagyunk,ráadásul szerintem az osztályban mi vagyunk a "nyomik",főleg,hogy csak egy igazi barátom van. Mit tennétek a helyemben?2013. dec. 25. 21:10
1/3 anonim válasza:
két mondás jutott eszembe:
- a barátom barátja nem az én barátom.
- madarat tolláról, embert barátjáról.
ez utóbbi szerintem kiemelt figyelmet érdemel.
ha valakiről az a véleményünk (felszínes vagy tudattalan véleményünk)
hogy "jó fej, csak olyanokkal barátkozik akikkel én nem barátkoznék"
akkor érdemes felül-vizsgálni az egész helyzetet.
konkrétabban fogalmazva,
ha valaki olyanokkal barátkozik, akivel én szóba se állnék,
az nem olyan mint én, alapvető érték-ítéletben különbözik.
de ha alapvető érték-ítéletben különbözik,
akkor miért is barátkozzak vele?
2/3 A kérdező kommentje:
Hát,nem is tudom. Lehet,hogy az LB-m másképp nézi ezt a helyzetet...mert az a lány vele nagyon kedves,meg vele normálisan viselkedik,vele nem bunkó...és hát az LB-m egy picit gyerekes,meg későn érő típus,lehet,hogy ő nem veszi komolyan ezt a helyzetet,vagy még nem is gondolt bele...
2013. dec. 26. 18:03
3/3 anonim válasza:
"idegesítő lányokkal barátkozik"
Pl. veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!