A férjek hogy viszonyulnak a párjuk barátnőihez?
A barátnőm rendszeresen eljár egy barátnőjéhez, ahol több órát trécselnek egymással, és ezt annak a férje nem nagyon díjazza, mert folyton panaszkodik rá. Néha amikor a párom hazajön, látom rajta is, hogy nem nagyon rajong értem, pedig úgy megy el otthonról, hogy teljesen jó hangulatban vagyunk.
Páromnak nagyon sok barátnője van, és néha nagyon furán áll hozzám, mintha teletömték volna valamivel a fejét nagyon. Sok barátnője van, sokféle, egyedülálló, férjes, csalódott, stb...
Arra emlékszem, hogy annak idején apám nem nagyon bírta anyám barátnőit, mert nagyon keverték a háta mögött a .....
Nincs semmi gond a párommal, és köztünk, de félek, hogy nagyon befolyásolható, és hatnak rá a barátnői agytágításai.
Személyiségtől függ. Van, akit kifejezetten kedvel és ő is keresi a társaságát (ha átjön, ő is itt marad és bekapcsolódik a beszélgetésbe), van, aki közömbös számára, van akit kevésbé kedvel.
Akit kevésbé kedvel, vele is udvarias, csak nem keresi a társaságát, ha ő jön át, akkor nem ül le mellénk beszélgetni.
De az ő baráti körével is így vagyok, vannak szimpatikus és kevésbé szimpatikus figurák köztük. Aki nem szimpatikus, annak én sem keresem a társaságát, de nem is vagyok ellenséges vele.
Nemtől nem tenném függővé, mert mindkettőnknek vannak férfi és női barátai is. Az adott ember személyiségén, egyedi szimpátián múlik a viszony.
A félelem jogos, és semmit se tehetsz ellene.
Egy rakás válás emiatt van, teledumálják a nők fejét.
Anyós, barátnő, expasi, stb.
Ez van, én is átéltem már ezt.
Kb úgy fogom, fel, ha magától annyira nem intelligens, hogy önálló gondolata, cselekedetei legyenek, akkor nem is sajnálom hogy lelép, mert nem üti meg a szintemet.
Mondjuk ha már gyerek is van, úgy nehezebb, egy családot beáldozni a befolyásolhatóság miatt az kérdőjeles dolog, ott lehet megér egy próbát helyrerakni az illető nő agyát.
De ha szemmel láthatóan szélmalomharc, akkor ott is meg kell lépni a szükséges lépéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!