Hogyan viszonyulnak az emberek egy pszichológushoz?
A magánéleti viszonyok érdekelnének. Sokan "agyturkásznak" gondolják, akitől azért picit tartanak, mert azt gondolják, hogy könnyen kiismeri őket? Olvastam ilyen véleményt.
Mi erről az igazság?
"hm... pszichológus. Akkor bele lát a fejembe O_O" na,sokan így gondolnak rá.
Vagy: " jaj de jó,ez az ember pszichológus,akkor kérek tanácsot" ééés akkor letámadják szegényt munka időn kívül,hogy segítsen rajtuk.
én voltam, kettőnél is. egyik sz@rabb volt mint a másik.
egyik sem tudott nekem segíteni pedig önszántamból mentem mindkét emberhez. közben pedig rájöttem hogy én mindig is tudtam mi a bajom, csak azt hittem más majd segít ebben megoldani, de ehelyett teljesen más felé terelték a problémát. először mentem sztk. rendelésre, nem jött be. utána magánra, 5000/óra. a pasi nyitott szemmel aludt, semmibe nem kérdezett bele csak ült és végig bámult mint valami elmebeteg (talán neki is kellett volna kezelés). soha nem megyek egyhez sem már.
Ó, én többnél is jártam. Mindig úgy éreztem, hogy meg kellene kérdenem: akar-e beszélni róla??
Úgyhogy általában az jut eszembe, hogy na, ez is azt hiszi, hogy okos, de valószínűleg jobban kezelésre szorul, mint én...
nekem csak azzal van problémám, hogy a pszichológus is ember...
a saját véleményével, elfogultságával, hibáival
Köszönöm a válaszokat.
Legjobban az érdekelne, hogy a magánéletben hogyan viszonyulnak hozzá az emberek, a szakmai kérdés most más dolog.
Arra gondolok, hogy ha találkoznátok valakivel, és azt mondaná, hogy ő pszichológus, akkor mire gondolnátok? Mi lenne az első benyomás? Hogyan viszonyulnátok hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!