Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyulnak az emberek...

Hogyan viszonyulnak az emberek egy pszichológushoz?

Figyelt kérdés

A magánéleti viszonyok érdekelnének. Sokan "agyturkásznak" gondolják, akitől azért picit tartanak, mert azt gondolják, hogy könnyen kiismeri őket? Olvastam ilyen véleményt.

Mi erről az igazság?

2011. júl. 22. 15:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

16:19 vagyok.

Hasonló lenne a gondolatmenetem, mint amit már leírtam.

Így azt gondolnám, hogy majd összevissza elemezget, és jön a pszichomókus dumákkal, közben meg neki kellene segítség. Persze lehet, hogy tévednék, de hát ugye a rossz tapasztalatok...

2011. júl. 22. 20:34
 12/21 anonim ***** válasza:
En maganeleti tapasztalatot irtam. Emlitett baratnom nem emliti mi a foglalkozasa, csak akkor ha nagyon muszaj.
2011. júl. 23. 09:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha nem a páciense vagyok akkor semmi problémám nem lenne ezzel. Sőt még érdekesnek is tartom. Viszont azt nagyon elvárom, hogy tartsa tiszteletben a kívánságom és ne használja ki, hogy pszichológus. Szóval érted, attól mert valaki autószerelő, még ne szereljen meg minden autót csak amelyikre megkérik...
2011. júl. 23. 10:52
 14/21 anonim ***** válasza:

én azt gondolnám, hogy hajlamos lehet korai következtetéseket levonni

és kevésbé hajlamos a kitartásra

és oda kell figyelnem, hogy csak jókat mondjak magamról, másokról, soha ne panaszkodjak, mert nem képes nem belefolyni és csak meghallgatni

2011. júl. 23. 11:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem van jó pár pszichológus ismerősöm, de ha ők maguk nem esnek vissza a szerepükbe (vagyis ők nem kezdenek diagnosztizálni, szakszavakat használni), hanem normális lény módjára, természetesen viselkednek, akkor nekem sincsenek fenntartásaim.
2011. júl. 24. 14:16
 16/21 anonim ***** válasza:
34%

gyűlölöm mindet.

gimiben jöttem össze egy sráccal, minden tökéletes volt, amíg el nem kezdte érdekelni a pszichológia.

utána agykurkász könyveket kezdett el olvasni, állandóan próbált engem is meg mindenkit manipulálni, és ki is mondta, hogy az emberek neki kísérleti alanyok és hogy ő majd bábként akar rángatni mindenkit.

elegem lett a beteges dolgaiból, leléptem.

később kiderült, volt 1 köcsög csaj, aki pszichós hallagtó volt, ő ültette be a fejébe a bogarat.

csak rá kellett néznem a képére, sütött róla a gonoszság, hogy ha végez majd mennyire vissza fog élni a tudásával.

öcsémet elküldték szakemberhez a depressziója miatt.

hiába mondtam, hogy inkább irassanak neki antidepresszáns mert jobban jár, nem.

az a nő 1 év alatt úgy tönkretette az öcsémet, hogy elvesztette a barátait, és csak annak a qvának hitt, mert az a pénzért azt mondta neki, amit hallani akart, nem azt, ami segített volna rajta.

én ráztam föl ebből sok átveszekedett éjszaka után jött rá, hogy talán mégis a barátai akarnak neki jót, nem egy fizetett pribék.

egyszerűen undorítóak, pénzhajhászok, manipulatív szörnyetegek a pszichológusok.

ráadásul az Igazimat vette el tőlem ez a szenny.

életem végéig gyűlölni fogok minden "szakembert".

20/L

2011. júl. 24. 15:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Én is egyetemen találkoztam többel is. De egyik nagyon megfogott, egy nagyon rendes, kedves ember volt, segítőkész, remek órákat is tartott. Bármikor ha összefutottam vele mosolygott és kedves volt. Pszichológusként nem beszélgettem vele.
2011. júl. 24. 17:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék,hogy megismerek egy pszichologust,és egyben eszembe jut,milyen jó lett volna annak tanulni.
2011. júl. 24. 19:38
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem van pszichológus rokonom elég jó fej, engem is meghallgatott jót beszéltünk, de nm mint a páciense!

1x voltam pszichológusnál nm pénzért csi még is jól végzete a munkáját, csak el kellett jönnöm onnan, ahol addig laktam..

Az 1ik ismerősömnek nm segített, másiknál volt, az csak meghallgatta, és nm tudott túl lépni a traumán ott is hagyta..

2011. júl. 24. 19:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak rossz pszihomókusok is, talán több is mint gondolná az ember. Nekem ex pszichos barátnőm mondta még, hogy azok akik pszichológusnak mennek, azoknak elég nagy valószínűséggel van valamilyen lelki problémája. (Aki sokat foglalkozik lélekkel, az magával is sokat foglalkozik, és ez leginkább akkor van, amikor bibi van ott.) Szegénykémnek is volt baja, de neki legalább egy profi szakember tudott a problémáin segíteni.
2011. júl. 24. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!