Fordulhatnék pszichológushoz?
Orvostól kérhetsz beutalót és nem kell a szülőnek tudnia róla!! Esetleg amíg be nem töltöd a 18-at és munkát nem találsz, addig nem költözhetsz oda a párodhoz?
Sajnálom, hogy ilyen szörnyű életed van! De ne keseredj el! Én a helyemben eldönteném, hogy már csak azért is elvégzem a sulit(nem tudom hogy állsz tanulás terén) jól és lesz egy jó munkám rendes férjem és gyerekeim, akiket imádni fogok!!!!! A jövődre koncentrálj! És legyen benned az, hogy véletlenül se akarsz hasonlítani az anyádra!!
Ne hari ,hogy ezt írom,de nagyon kiakadok az olyan nőktől,akiknek fontosabb egy f.sz,mint a saját gyerekek.
Nővéredhez nem tudsz menni?
Csak mert párom anyja is ilyen volt és őt befogadta nővére,Ő lett a gyámja,pedig ott is volt két gyerek.Ez nálatok nem megoldható?
Szia!
Nehéz a helyzeted. :-( Én ilyenkor, ha egy hasonló fiatal kér tanácsot, nagyon az elköltözés mellett vagyok. Ha ez bárhogyan megvalósítható, utána már sokkal könnyebb helyrehozni a sérüléseket. A kollégium pl. sokaknak járható, és a családodra való tekintettel valószínűleg fel is vennének. Ha ez sem működik, akkor valóban egy túlélési stratégiát kell kidolgoznod a következő néhány évre... ebben egyébként akár az iskolapszichológus is tud segíteni.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!