Ezért most tényleg pszichológushoz kéne mennem?
Igen, a pszichológus csak jót tehet.
Hidd el, ha JÓ pszichológust találsz, akkor a terápia nagyon sokat tud segíteni. Megtanulod kezelni a stresszt, önismeretre teszel szert, magabiztosabb, nyugodtabb és általánosságban boldogabb lehetsz, ha minden jól megy.
Figyelj, ha fáj a torkod, akkor elmész a körzetidhez. Normális.
Ha a fogad, akkor a fogorvoshoz. Normális.
Ha valami gond van a mesiddel, vagy felfáztál, a nőgyógyászjoz mész. Ez is normális.
Ha van valami problémád, amit nem tudsz megoldani, és úgy vezeted le, hogy annak fizikai tünetei (eredményei vannak), vagyis lelkileg valami nincs redben, akkor pszichológus tud segíteni. Ez is normális.
Mutat, ajánl olyan technikákat, amik jobbak,mint a vádlid ütése, vagy esetleg olyan stresszkezelést, amivel nem lesz arra igényed, hogy kékre-zöldre verd magad, vagy a tanulás miatt stresszelj.
Én is kitűnő tanuló voltam, de sohasem éreztem emiatt nyomást magamon, igaz, heti 3szor volt kézilabda edzésem,és ott mindent ki is adtam magamból. :)
Szóval bízz anyudban, és minden jót!
ui. nem kell ezt elmondani senkinek, hogy kihez jársz.Magánügy.
"De ez engem nem zavar, tényleg, úgy is mindig hosszú nadrágban vagyok. És teljesen normális vagyok, nem töltöm ki soha máson a dühöm:( jaj"
- De ugye azt valahol a szíved mélyén te is érzed, hogy nincs rendben a dolog? (Ennek semmi köze ahhoz, hogy normális vagy, és nem töltöd máson a dühöd) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!