Pánikbetegség? Pszichológushoz kéne mennem?
Kb. egy hónapja kaptam egy fertőzést aminek következtében sűrűn jártam pisilni.Háziorvos-gyógyszer stbstb.
Na most ezeknél a pisiléseknél mindig rám jött valami pánikroham, hogy sürgősen el kell mennem pisilni. Ilyenkor általában elkezdett remegni kezem,lábam, a szívverésem olyan lett mintha ki akarna szakadni a mellkasomból,olyan volt mintha a mellkasomra ültek volna, alig kaptam levegőt,reszkettem, izzadtam, volt pár olyan is amikor majdnem elájultam. A gyógyszer a fertőzésre hatott, a roham nem múlt el. Már kimenni sem merek a lakásból.
Itt egy példa. Tegnap elmentem párommal könyvtárba ami innen kb 15 percre van. 5perce mentünk amikor elkezdett a vérnyomásom emelkedni stb. és alig bírtam ki pisilés nélkül a könyvtárig. Majd visszafelé ugyanez, hazáig majdnem bepisiltem. Viszont itthon semmi bajom, normális időközönként járok wc-re.
Viszont a legdurvább ma volt...úgy volt hogy reggel párommal együtt elmegyünk a piacra, és itthon együtt főzünk. Nem mertem elmenni, Ő elment én most itthon ülök mert ahogy elkezdtünk készülődni hogy na akkor megyünk rám jött a remegés, szívdobogás, és elkezdtem sírni...
Nem tudom hogy ez most pánikbetegség-e, anyuban már felmerült a gyanú mert régen neki is volt.
Szerintetek?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!