A szüleiteknek milyen a kapcsolatuk a párotokkal? A szülők hogy viszonyulnak hozzá? Mióta vagytok együtt?
Elfogadják őt,tisztelik mint embert ennyi, a párom is igy áll a szüleimhez.10éves kapcsolat.
(örülök neki hogy ilyen viszony van a két család közt,anyósommal ugyanilyen a viszonyom)
Több mint 3 éve vagyunk együtt, a szüleim utálják a páromat, mert szerintük nem illünk össze.
Minket ez kicsit sem érdekel. :) A párommal még nem élünk együtt mert én még tanulok, nyáron fogunk összeköltözni, és mivel távkapcsolatban vagyunk, én a pénz hiánya miatt nem tudok hozzá utazni. Mindig ő jön hozzám... Jobban mondva hozzánk a lakásba nem jött be 1 éve, a szülők viselkedése miatt, így kénytelenek vagyunk máshogy megoldani a találkozásokat.. De már nincs sok hátra!! :)
22/L
Nagyon jó a viszonyuk, pedig azt hittem, hogy nem fog ilyen jól alakulni. (tudni kell, hogy 6évvel idősebb tőlem, és 14 voltam, mikor összejöttünk)
Igazából nagyon támogatják, párom is tiszteli őket, de szinte baráti viszonyban vannak.
1 éve vagyunk együtt.
15/L
Nagyon jó, baráti a kapcsolatuk, és szerencsére ez igaz fordítva is! Jó anyósra és apósra leltem! :)
Összejár a 2 család, általában az ünnepeket is együtt töltjük.
Több mint 2 éve vagyunk együtt.
21 éves menyasszony.
Eleinte egy hosszúhajú rockert láttak a páromban, semmi többet. Azt hitték pár hónapig fog tartani a kapcsolatunk, kinevettek. Ha nem is a szemünkbe, de a hátunk mögött nem vettek komolyan.
Azóta már 4,5 év telt el, a párom orvosin 3. éves, jövőben költözünk össze. Nagyon szeretik és már nem csak a rockert látják (illetve már el is tűnt a rocker belőle). Kedvelik, szeretik.
A párom szülei engem is szeretnek, kedvelnek.
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!