Miért ilyen kétszinű, pletykás az összes lány? Senkiben se lehet megbízni
Felesleges megtépni akárkit is,ha csak erőszakkal tudod megoldani a gondjaidat,akkor nálad is baj van.
Egyébként amúgy hihetetlenül igazad van,mindenki pletykás,ritka a kivétel.Nekem 2 olyan barátnőm van,akik a legjobbak,mert bennük megbízhatok.Az egyik 14 éves barátság..
Úgyh.erről meg ennyit.
18/L
a tépéssel csak óvatosan,
mert a végén még beléd-szerelmesedik...
:-)
no, akkor valami komolyabb választ is írok.
nem tudok szó szerint idézni, de
a több évszázada (vagy évezrede) keletkezett "hávamál" nevű ének-gyűjteményben
van egy rész, ami kb így hangzik:
asszonybeszédben ne bízzon soha senki sem,
kerengő keréken kovácsolták szívüket...
ha már ilyen jól kiismerted őket,akkor miért vársz el tőlük olyan cselekedetet,ami nem része a természetüknek?
alapból abszurd a gondolat meneted.
a másik meg,hogy szerintem meg ez egy kimondottan jó tulajdonságuk,én már sokszor profitáltam ebből.
megismertem egy lányt,jól megdugtam,ő persze elmondta az összes barátnőjének,hogy ez a pali úgy megdugott,mint még soha senki,és amikor találkoztam vele meg a baráti körével érdekes módon körülzsongtak a barátnői,akik közül csak választani kellett,hogy kit dugjak meg legközelebb.
szóval a pletykás természetük inkább előny.
persze az ilyen picsogó kis bu-zik nem arra használják a dolgokat amire valóak.
most komolyan mi a francot picsogsz egy nőnek nem értem?szokj le róla,teljesen értelmetlen maga a picsogás,a nőnek picsogás meg full kiábrándító és totál értelmetlen,egész egyszerűen nincsen haszna,nem vezet a cél eléréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!