El viheti az apuka ?

Elöször is próbálj egyszerüen fogalmazni, ne ilyen álhivatalos formában - nem az ügyvéd által, hanem az ügyvédtöl kaptál levelet, stb. -, mert így elég érthetetlen.
Màsodszor ha ennyire tájékozatlan vagy, keress egy ügyvédet, aki képvisel.

Nem kell ide agysebészet. 2 csököttagyúnak kiszakadt a gumi egy éve, azt hitték, hogy játszanak egyet papás mamást, de nem jött ossze, és kérészéletű kapcsolatuk végetért. Sajna maradt egy baba ebből, akit úgy huzigalnanak össze vissza, mint én a legjobb barátnőmmel oviban a plüss babákat.
A nőt az érdekli, hogy elveszik-e a babát, de nem fogják elvenni, legyen akármilyen helyzet. Úgyis az anyának van több szava, hacsak nem a blahán a padon fognak aludni.
Mindenkit ne b@szogassatok már a helyesírással, már unalmas. Megérted amit leírt? Igen. Még ha nehezebben is. Mindenki nem egy Móra Ferenc, és amúgy is a helyesírásnak szerintem nem az internet az őshazája, így le lehet nyugodni. Megértem, hogy ennyit sikerült az életben megtanulni, de másnak pl nem annyira lehet fontos.

7-es, hangosan felröhögtem!😂
Köszönöm, már jól indul a napom!
Kérdező, neked mindenképpen ügyvédhez kell fordulnod, mivel a családi helyzetedtől függően dönthet a bíróság.
Mivel az exed már ügyvédhez fordult, így neked is jobb lenne mihamarabb ezt tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!