El viheti az apuka ?

Figyelt kérdés
Volt párommal együtt éltünk nem vagyunk házasok. Lett egy közös kis fiunk aki 4honapos anya tejes. Megromlott a kapcsolatunk így a szulőhazamba költöztem a szüleimhez. Jelenleg nem dolgozom amíg anya tejes a kisfiam sajnos. Viszont apuka el szerettne minden áron venni tollem jogi úton. ( Nem tiltottam tolle a kisfiút) Van erre esélye ? Ügyvéd által papír formát intézett hivatalosan. Nem tudom mi tévő legyek ?!
tegnap 22:37
1 2 3
 11/23 qkker1 ***** válasza:
91%
Cseppet több információ nem ártana!
ma 07:39
 12/23 A kérdező kommentje:
Ügyvéd által kaptam egy levelet,az áll benne hogy fele felügyeleti jogot szerettne,illetve el szerettné a picit vinni hogy ő is aludjon vele ,vele legyen. Nincs tiltva jöhet a picihez le is vittem neki de ez kevés a számára . Hiába probáltam mondani neki hogy egy anya tejes pici babárol van szó aki 2-3 óránként szopik.
ma 07:58
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

Elöször is próbálj egyszerüen fogalmazni, ne ilyen álhivatalos formában - nem az ügyvéd által, hanem az ügyvédtöl kaptál levelet, stb. -, mert így elég érthetetlen.

Màsodszor ha ennyire tájékozatlan vagy, keress egy ügyvédet, aki képvisel.

ma 08:02
 14/23 A kérdező kommentje:
Most ne a fogalmazás és a helyesírás legyen már tényleg lényeg. Csak egy kis információt szerettem volna :)
ma 08:13
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Az rendben, de ahhoz, hogy információt kapj, a tényeket ÉRTELMESEN, ÉRTHETÖEN kell leírni
ma 08:15
 16/23 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell ide agysebészet. 2 csököttagyúnak kiszakadt a gumi egy éve, azt hitték, hogy játszanak egyet papás mamást, de nem jött ossze, és kérészéletű kapcsolatuk végetért. Sajna maradt egy baba ebből, akit úgy huzigalnanak össze vissza, mint én a legjobb barátnőmmel oviban a plüss babákat.

A nőt az érdekli, hogy elveszik-e a babát, de nem fogják elvenni, legyen akármilyen helyzet. Úgyis az anyának van több szava, hacsak nem a blahán a padon fognak aludni.

Mindenkit ne b@szogassatok már a helyesírással, már unalmas. Megérted amit leírt? Igen. Még ha nehezebben is. Mindenki nem egy Móra Ferenc, és amúgy is a helyesírásnak szerintem nem az internet az őshazája, így le lehet nyugodni. Megértem, hogy ennyit sikerült az életben megtanulni, de másnak pl nem annyira lehet fontos.

ma 08:28
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
10: Ez nem igaz. Pár hónapos, anyatejes babát nem vihet el az apuka.
ma 08:42
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
16: azert ezt a “ Ügyvéd által papír formát intézett hivatalosan” mondatot szerintem tobben nem ertettuk.
ma 08:44
 19/23 anonim ***** válasza:
91%

7-es, hangosan felröhögtem!😂

Köszönöm, már jól indul a napom!

Kérdező, neked mindenképpen ügyvédhez kell fordulnod, mivel a családi helyzetedtől függően dönthet a bíróság.

Mivel az exed már ügyvédhez fordult, így neked is jobb lenne mihamarabb ezt tenni.

ma 09:28
 20/23 anonim ***** válasza:
65%
10/19 És apuka meg is szoptatja?D
ma 09:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!