Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mással is kedvesebb volt az...

Mással is kedvesebb volt az anyukája amikor gyerek volt?

Figyelt kérdés
Amióta felnőtt vagyok azóta sokkal kevesebbet beszél velem anyám és ridegebb és nem érdekli amit mondok úgy érzem. Pedig amúgy aranyos nő .

ma 16:48
 1/9 A kérdező kommentje:
Állandóan csak a laptopjat bújja és ideges ha szólok hozzá, legtöbbször az én dolgaim amiről én akarok vele beszélni nem érdekli látom rajta. De ha ő kér valamit tőlem az rögtön érdekli nagyon..
ma 16:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Apukám is jobb volt velem amikor kisgyerek voltam..
ma 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Már akkor is megbírtam volna folytani egy pohár vízben, akkor egy utálat féreg volt.
ma 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem fordítva van, anyám irtó közömbös volt velem egész gyerekkoromban, sőt tovább. Most, hogy már kezd idős lenni, kedvesebb valamivel, bár ugyanolyan fukar és önző.
ma 17:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mi az egész gyerekkoromat végigveszekedtük. Nem mondom, hogy rossz anya volt, csak voltak korlátai, ahogy nekem is, én se voltam egyszerű eset.

Felnőttként sokkal jobb a kapcsolatunk, sokkal több mindent megosztok vele, de azt hiszem, olyan igazán bensőséges, legjobb barátnő jellegű nem lesz sosem.

ma 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Elérte őket a brainrot content és a doomscrolling. Olyanná váltak most a telefon és laptopképernyő előtt, mint amilyennek engem hittek gyerekkoromban, sőt, rosszabb.
ma 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:

6

Szerintem rosszabb. A 82 éves anyám bevallottan napi 4 órát tabletezik. (De ami a legrosszabb, hogy mindent készpénznek vesz, amit ott olvas.)

ma 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyám gyerekkoromban is szemét volt velem (tesóm volt a tündérkirálylány), és most is szemét. Csak most már megpróbál nyalni, mivel vén sz@r, hátha majd rám szorul (kedvenckéje az óceán túlsó partján él).
ma 18:14
 9/9 Katona Dius ***** válasza:
Nekem fordítva. Tipikus két dudás egy csárdában volt nálunk. Mindketten akaratosak, csak nekem van igazam típusúak vagyunk sajnos. Amióta elköltöztem, sokkal jobb a viszonyunk.
ma 19:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!