Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan szülő, akinek...

Van itt olyan szülő, akinek ennyire K-pop fanatikus a lánya? Hogy kezelitek az alábbiakat?

Figyelt kérdés

A lányunk most nagyon tinikorba lépett és csak a K-pop, meg a koreai, ázsiai dolgok érdeklik. Ezzel alapjába véve semmi baj nem lenne, de kicsit úgy érzem már (lehet én érzem rosszul persze), hogy eléggé kezd átmenni ilyen fanatikus módba. Tudja, hogy mi nem rajongunk ezért a zenei műfajért, mégis mindig jön és erőlteti ránk, hogy hallgassunk meg egyes zenéket. Még egyet-egyet meg is hallgatok, de amikor napjában a tizedikkel jön, akkor az már kicsit sok és ha ilyenkor azt mondom, hogy nekem ebből elég, akkor megsértődik (és aztán még nekem van lelkifurdalásom, hogy elhajtottam).

De ez még hagyján. De az, hogy amikor bejelentette, hogy őneki ázsiai férje lesz és hogy ezek a k-popos fiúk (akik agyon vannak sminkelve) milyen szépek és milyen jól néznek ki és hogy a koreai emberek a legszebbek a világon, hát az akkor egy kicsit fura volt nekem... Ráadásul annyira rátelepedett ez a dolog, hogy semmi másról nem lehet vele beszélgetni, nem tudjuk bevonni pl. társasjátékozásba, családi eseményeken is csak a nagyon kötelező ideig vesz részt, majd elvonul a kis birodalmába a többi hasonló beállítottságú kiscsajjal Messengerezni.

Lehet én képzelek ebbe sokat, mert tini és ez természetes és majd kinövi, de jelenleg nekem ijesztő egy kicsit.

Akinek szintén ilyen a lánya, hogy kezeli?

ma 15:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
23%
Könnyen fog férjet találni.
ma 15:29
 2/17 anonim ***** válasza:
29%
Kezeljétek úgy, mint egy ázsiai leányt. Egy-két pofon, a nő neve kuss és a helye a konyhában van. Szóljatok bele a párválaszatásba is. Csak kitűnő dolgozatokat írhat. Hamar elmegy a kedve tőle, azt garantálom. Az a baj, hogy ezek a tini lányok azt hiszik, hogy a való életben is olyanok a koreai pasik, mint egy sorozatban. Konzervatív, zárkózott, a szülei akarata érvényesül általában. A munkahelyeme n elég sok koreai van. Vagy ronda vagy transzfesztita kinézetű a legtöbb. Akad persze szép is, de az ritka és nyilván foglalt.
ma 15:35
 3/17 anonim ***** válasza:
30%
Hehe 😁 Majd kinövi. Menjetek el Kóreába családi nyaralás címszó alatt. Döbbenet, de a pénznemük kb lófütyi, szóval simán kicsengethető összeg. Majd meglátja, hogy az átlag kóreai hapik egyaltalán nem néznek ki jól. 😆
ma 15:46
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Alapjáraton nincs gond a koreai néppel, legyen az kultúra, társadalom, táplálkozás, bőrápolás, stb..

Viszont ez a K-pop és lányos fiúk tipikus tini álomvilág, szóval ki fogja nőni.

ma 15:49
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
A kamaszkor ezzel jár, majd kinövi. Én nem látok semmi rosszat, károsat abban, amit csinál. A lányomnak kb. évente változtak az ilyen mániái, volt hogy csak a Star Warsról szólt minden, majd Eminemről, vagy épp egy musicalért volt oda.
ma 15:50
 6/17 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó jó hülye vagy. Ha már nem tudod, hogy mi van Koreában (még leírnod sem sikerült az ország nevét) akkor legalább baromságokat ne írj! Korea az egyik legdrágább ország a Ft egy kicsivel erősebb, mint a koreai won.

A férfiak és a nők is nagyon jól néznek ki. Náluk nagyon sokat számít a kinézet, ezért meg is dolgoznak érte. Még az ismerkedés is szigorú szabályok szerint megy. Pl a nő nem lehet kövérebb vagy magasabb a pasinál.

Ami fura volt nekünk Koreában, amikor idegenek megdicsértek minket, hogy jól nézünk ki és járjunk büszkén és húzzuk ki magunkat. Nagyon kedvesek még úgy is, h nem nagyon beszélnek angolul. Persze máshogy viselkednek egy turistával, mint egy külföldivel, aki az országban akar letelepedni.

ma 15:54
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
6-os vagyok. Elnézést, amikor írtam, h utolsó még csak három bejegyzés volt. Szóval javítanám, 3-iknak szólt.
ma 15:56
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
Ó, mikor én elkezdtem kamaszodni, kb. évente változott az ízlésem és a stílusom. Voltam én rocker, punk, hippi...😅 Nyugi, ki fogja nőni. Addig pedig (fogcsikorgatva) hallgasd meg, amiket mutat, mert neki ezek szerint fontos, hogy megossza veled amit szeret.
ma 16:01
 9/17 anonim ***** válasza:
17%
Igen, a korai kultúra annyira jó, hogy onnan indult a 4B mozgalom, úgy bánnak a nőkkel. Egyik exem két évet élt ott, a gyerekeket simán ütik-verik a szülők, ott még csak nem is a négy fal közt csinálják, annyira természetes nekik. Az állatokkal sem bánnak jól, de yay, van skincare, meg cuki dolgok...
ma 16:06
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
9-es nem kell mindent elhinni, amit hallasz...
ma 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!