Van itt olyan szülő, akinek ennyire K-pop fanatikus a lánya? Hogy kezelitek az alábbiakat?
A lányunk most nagyon tinikorba lépett és csak a K-pop, meg a koreai, ázsiai dolgok érdeklik. Ezzel alapjába véve semmi baj nem lenne, de kicsit úgy érzem már (lehet én érzem rosszul persze), hogy eléggé kezd átmenni ilyen fanatikus módba. Tudja, hogy mi nem rajongunk ezért a zenei műfajért, mégis mindig jön és erőlteti ránk, hogy hallgassunk meg egyes zenéket. Még egyet-egyet meg is hallgatok, de amikor napjában a tizedikkel jön, akkor az már kicsit sok és ha ilyenkor azt mondom, hogy nekem ebből elég, akkor megsértődik (és aztán még nekem van lelkifurdalásom, hogy elhajtottam).
De ez még hagyján. De az, hogy amikor bejelentette, hogy őneki ázsiai férje lesz és hogy ezek a k-popos fiúk (akik agyon vannak sminkelve) milyen szépek és milyen jól néznek ki és hogy a koreai emberek a legszebbek a világon, hát az akkor egy kicsit fura volt nekem... Ráadásul annyira rátelepedett ez a dolog, hogy semmi másról nem lehet vele beszélgetni, nem tudjuk bevonni pl. társasjátékozásba, családi eseményeken is csak a nagyon kötelező ideig vesz részt, majd elvonul a kis birodalmába a többi hasonló beállítottságú kiscsajjal Messengerezni.
Lehet én képzelek ebbe sokat, mert tini és ez természetes és majd kinövi, de jelenleg nekem ijesztő egy kicsit.
Akinek szintén ilyen a lánya, hogy kezeli?

Alapjáraton nincs gond a koreai néppel, legyen az kultúra, társadalom, táplálkozás, bőrápolás, stb..
Viszont ez a K-pop és lányos fiúk tipikus tini álomvilág, szóval ki fogja nőni.

Utolsó jó hülye vagy. Ha már nem tudod, hogy mi van Koreában (még leírnod sem sikerült az ország nevét) akkor legalább baromságokat ne írj! Korea az egyik legdrágább ország a Ft egy kicsivel erősebb, mint a koreai won.
A férfiak és a nők is nagyon jól néznek ki. Náluk nagyon sokat számít a kinézet, ezért meg is dolgoznak érte. Még az ismerkedés is szigorú szabályok szerint megy. Pl a nő nem lehet kövérebb vagy magasabb a pasinál.
Ami fura volt nekünk Koreában, amikor idegenek megdicsértek minket, hogy jól nézünk ki és járjunk büszkén és húzzuk ki magunkat. Nagyon kedvesek még úgy is, h nem nagyon beszélnek angolul. Persze máshogy viselkednek egy turistával, mint egy külföldivel, aki az országban akar letelepedni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!