Szülők hány éves korig tanultatok a gyerekkel? Szülő vagy a diák élet könnyebb
Érdekel a téma
Tegnap a barátokkal volt erről egy nagyon vitánk, a téma az volt,hogy diáknak vagy szülőnek lenni nehéz,merthogy mennyi időt igénybe vesz a gyerekkel tanulni.
Ő őszintén anyukám 11 éves koromig tanult velem utána azt mondta,hogy általános iskolában alsó tagozatig fog mellettem tanulni minden nap,de amit 5.osztalyba megyek már tanuljam meg azt,hogy magamnak tanulok,jó persze ha elakadtam akkor segített.Meg nem hiszem,hogy egy 16 éves mellett még ott kell ülni.
Most az online oktatást hagyjuk ki ebből, normális iskola élet a téma.
Én diákként
6 keltem
6.40 indultam a suliba
7-14.20 voltak az órák
Én menzán ettem,mert anya csak hétvégén főzött
15kor értem haza
Amint hazaértem ki kellett takarítani a szobát és a fürdőt,boltba is le kellett menjek.
16 álltam neki a házinak
16.30- 18ig tanultam
És ha volt valami plusz akkor beadandót is csináltam
Én 19nél előbb sose végezztem
Most felnőttként
5.30 kelek
6-14 meló
14.30 hazaérek,főzök általában több napra, takarítók
15-22 szabad a délutánom.
És azért van ennyi szabadidőm mert minden online intéztek,posta bank bevásárlás,igen tudom,hogy a szállítás 1000ft,de számomra megéri,mert nálunk a legközelebbi bolt kocsival 15 perc,bemész össze szeded ami kell,állsz a sorban hazaérsz kipakolsz közel 1.5-2 óra,minek szenvedjek ezekkel,amikor két kattintás és kész,azt hozzá teszem sose csalódtam még,sokkal szebb és gyönyörűbb termékeket kapok mint ami a polcokon vannak
Postára szintén minden rohanjak be lehet fizetni online is.
Én felnőttként azt érzem,hogy sokkal több időm,energiám és pénzem van és soha vissza nem mennék újra az iskolába,mert szerintem a diákoknak sokkal rosszabb,suliba járni 5-6 tantárgyra felkészülni,leckét írni beadandókat csinálni,tanulni,ott van még a mindennapos tesi óra, hazaérni takarítani,sokkal rosszabb volt diákként az életem mint most
És igen hétközben általában nem főzök olyat ami 2-2.5 óra
Vasárnap csináltam pörköltet noked az keddig elég
Maradt még nokedli akkor csinálok tojásos nokedlit.
Csütörtök péntek valami főzelék pl spenót
Hétvégén oldalas
Változások étel,mégis hamar megvan
A lányom mindennap tanult, tanul, a gyerekeivel. Néha túlzásnak tartom, de aztán belátom, hogy igaza van. Gimnázium első évfolyam félévéig így csinálta. Ma meg a 8. osztályos fiúval tanul, ellenőriz.
Nincs is az iskolában fegyelmezési és tanulási gondok.
Kérdező, magyarul is alig tudsz. Biztos, hogy jártak iskolába?
Nincs neked se férjed, se gyereked...
Igen nincs gyerekem
De voltak gyerek diák és most már felnőtt vagyok
De képzeld van férjem aki segít.
Hát hidd el én hétköznap nem fogok nekiállni egy 2.5 óras húslevesnek és rántott húsnak
Hétköznap egyszerű éltelek vannak nálunk
Csilis bab
Bolognai
Krumplis tészta
Tojásos nokedli
Spenót,borsó főzelék
Csirke szárny csirke comb, fűszer,bedobod a sütőbe kész,mellé egy 10perces gyors rizs.
Fél óra alatt megvan finom és kiadós
Hétvégén szoktam olyat,hogy oldalas,töltött paprika, rántott hús,rakott krumpli ami nem fél óra
De téged ez miért zavar? Mi így csináljuk kész
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!