Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők hány éves korig tanulta...

Szülők hány éves korig tanultatok a gyerekkel? Szülő vagy a diák élet könnyebb

Figyelt kérdés

Érdekel a téma

Tegnap a barátokkal volt erről egy nagyon vitánk, a téma az volt,hogy diáknak vagy szülőnek lenni nehéz,merthogy mennyi időt igénybe vesz a gyerekkel tanulni.

Ő őszintén anyukám 11 éves koromig tanult velem utána azt mondta,hogy általános iskolában alsó tagozatig fog mellettem tanulni minden nap,de amit 5.osztalyba megyek már tanuljam meg azt,hogy magamnak tanulok,jó persze ha elakadtam akkor segített.Meg nem hiszem,hogy egy 16 éves mellett még ott kell ülni.

Most az online oktatást hagyjuk ki ebből, normális iskola élet a téma.

Én diákként

6 keltem

6.40 indultam a suliba

7-14.20 voltak az órák

Én menzán ettem,mert anya csak hétvégén főzött

15kor értem haza

Amint hazaértem ki kellett takarítani a szobát és a fürdőt,boltba is le kellett menjek.

16 álltam neki a házinak

16.30- 18ig tanultam

És ha volt valami plusz akkor beadandót is csináltam

Én 19nél előbb sose végezztem

Most felnőttként

5.30 kelek

6-14 meló

14.30 hazaérek,főzök általában több napra, takarítók

15-22 szabad a délutánom.

És azért van ennyi szabadidőm mert minden online intéztek,posta bank bevásárlás,igen tudom,hogy a szállítás 1000ft,de számomra megéri,mert nálunk a legközelebbi bolt kocsival 15 perc,bemész össze szeded ami kell,állsz a sorban hazaérsz kipakolsz közel 1.5-2 óra,minek szenvedjek ezekkel,amikor két kattintás és kész,azt hozzá teszem sose csalódtam még,sokkal szebb és gyönyörűbb termékeket kapok mint ami a polcokon vannak

Postára szintén minden rohanjak be lehet fizetni online is.

Én felnőttként azt érzem,hogy sokkal több időm,energiám és pénzem van és soha vissza nem mennék újra az iskolába,mert szerintem a diákoknak sokkal rosszabb,suliba járni 5-6 tantárgyra felkészülni,leckét írni beadandókat csinálni,tanulni,ott van még a mindennapos tesi óra, hazaérni takarítani,sokkal rosszabb volt diákként az életem mint most

2021. szept. 3. 07:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/110 A kérdező kommentje:

Kinek mi az egyszerű

Fagyasztott spenót, kiolvad 10 perc, felforr, fűszerek, öntesz bele tejet, csinálod a rántást kész ez fél óra

Nokedlit lehet kapni a boltba kifozod 10 perc, felutsz 6-8 db tojást felvered rá Öntod,össze kevered só bors kész fél óra

Bolognai

Fél fej hagyma olaj pirítod bele a darált hús, só bors fűszerek, puha a hús,bele a bolognai szósz,forralod egy kicsit kész,fél óra,mellé a 10 perces tészta amit csak ki kell főzni

Krumplis tészta mi

Meghámozod a kruplit,megfozod

felkockázod só bors pirospaprika,tésztába bele , kész fél óra

Nekem ezek sokkal gyorsabban megvannak mint a rantott hús, töltött paprika

2021. szept. 3. 08:34
 22/110 anonim ***** válasza:
21%

Fagyasztott spenót, kiolvad 10 perc, felforr, fűszerek, öntesz bele tejet, csinálod a rántást kész ez fél óra

Húst berakod a sütőbe, fűszerezéssel is két perc.

2021. szept. 3. 08:36
 23/110 anonim ***** válasza:
66%
"szerintem nem kell ott állni a gyerek mellett 0-24ben" De, bizony ott kell állni.
2021. szept. 3. 08:36
 24/110 A kérdező kommentje:

Férj dolga segíteni

És igen a gyereknél is

Plusz teher igen,de ő is akarta igen,közös döntés igen,akkor igen nagy dolog fog rá hárulni is,de ezzel meg kell birkózni

2021. szept. 3. 08:37
 25/110 A kérdező kommentje:

Azért 10 éves korától fogva tudd már önállóan tanulni

Nekem se fogták a kezem 10-15-18 évesen,hogy írd meg a házit és tanulj

2021. szept. 3. 08:38
 26/110 anonim ***** válasza:
21%

Nekem se fogták a kezem 10-15-18 évesen,hogy írd meg a házit és tanulj

Látszik is.

2021. szept. 3. 08:39
 27/110 A kérdező kommentje:
#23 veled 18-20 éves korig anyukád végig melletted ült és segített a háziban és a tanulásban,mert nem hiszem
2021. szept. 3. 08:39
 28/110 A kérdező kommentje:
megtanítottak arra, hogy kislányom 5 osztályba mész,innentől fogva magadnak tanulsz, ha kell segítség akkor szóljál,de már nem fogok ott ülni melletted,szépen becsületesen írd meg a házit tanuld meg kész
2021. szept. 3. 08:40
 29/110 A kérdező kommentje:
Ja és apa is ott ült velem
2021. szept. 3. 08:41
 30/110 A kérdező kommentje:

Én kiskoromban azt láttam,hogy anya,apa mennek dolgozni hazajönnek anya nekiáll főzni, apa leült velem házit írni, anya jött velem tanulni,

addig apa ttakarított,amikor mindenkin amikor mindenki végzett leültem közösen társasozni vagy tévézni

2021. szept. 3. 08:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!