Felhasználhatja a feleségem ellenem váláskor, hogy nem akartam a babát? Elveheti tőlem a kicsit?
Atyatya.. Fele-lősség, ezen én is behaltam
Kedves hozzászóló!
Itt a felelős a szótő. Ez nem páros tevékenység. Egy ember is lehet valamiért felelős.
Vannak szavaink amik valóban azon alapulnak, hogy két ember végzi. pl.PÁRkapcsolat. Na azt nem tudod magad csinálni.
És amúgy pont ez a lényeg!!!!!!! hogy két ember közös élete, döntése stb! Szóval itt csak a kérdező tudna játszani a szavakkal.
Jogod van látni a gyereked, a történtektől függetlenül.
A feleséged az ellenkezőjét nem fogja tudni "elintézni".
55-ös!
Teljes mértékben igazad van.
Váláskor és a gyerekláthatás bírósági rendezésekor nem hinném, hogy nagyon keresztbe tud tenni a nejed, de azt elhiheted, hogy a születendő gyereket olyan szinten ellened fogja nevelni, hogy csak nézel :(
Az a nő, aki így esik teherbe, az hidd el, erre is képes lesz.
Az a kicsi mást sem fog hallani, mint hogy te NEM akartad, te NEM maradtál velük, te MIATTA váltál, mert útban volt, te még azt SEM VÁRTAD meg, hogy megszülessen.
Nem nézel sok jónak elébe, sajnálom, hogy ilyen nővel hozott össze a sors, de szinte borítékolhatónak érzem, hogy ez a gyerekek nevelésén is látszódni fog.
És persze, törődhetsz a kicsivel, mindig ott lesz a fejébe sulykolva, hogy nem akartad, és meg fogja majd kérdezni, hogy valóban nem akartad-e őt.
Nem tilthatja el tőled egyik gyereket sem.
Off:
BASSZUS!!!! ÉN SZÉGYELLEM MAGAM A NEJED HELYETT!
Egy gyerek két ember döntésének kéne lennie. Teúristen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!