Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felhasználhatja a feleségem...

Felhasználhatja a feleségem ellenem váláskor, hogy nem akartam a babát? Elveheti tőlem a kicsit?

Figyelt kérdés
A feleségemmel még a kapcsolatunk elején úgy egyeztünk meg, hogy egy gyerekünk lesz. Ennek nem csak anyagi okai vannak, nekem elég egy gyerek. Ő ebbe beleegyezett. 3 éve megszületett a kislányunk, újra felhozta a második gyerek kérdést, de én elzárkóztam. Ennek ellenére tudtomon kívül nem szedte a fogamzásgátló tablettát, terhes lett. Nem tudom szavakkal leírni milyen átvertnek érzem magam, elköltöztem, hátha lehiggadok, de nem tudok átlépni azon, hogy átvert, pár napja megmondtam neki, hogy adjuk be hivatalosan is a papírokat. Teljesen kiakadt, most azzal fenyeget, hogy az életbe nem látom majd a kicsit. Tudja jól, hogy a babát a válás ellenére vállalnám, nevelném, hisz ő nem tehet semmiről. Azt vágja a fejemhez, hogy a baba miatt válok, akkor ne akarjak része lenni az életének. Nem tudom felfogja e valaha, hogy nekem az a bajom, hogy ő, akire az életemet is rábíztam volna átvert, és nekem ez a problémám. Biztos nem lesz a legegyszerűbb helyzet, még nem tudom mit mondok majd később a gyerekeknek, de szeretnék a kicsinek is az apja lenni.

2013. febr. 16. 21:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/119 anonim ***** válasza:
100%

Atyatya.. Fele-lősség, ezen én is behaltam

Kedves hozzászóló!

Itt a felelős a szótő. Ez nem páros tevékenység. Egy ember is lehet valamiért felelős.

Vannak szavaink amik valóban azon alapulnak, hogy két ember végzi. pl.PÁRkapcsolat. Na azt nem tudod magad csinálni.

És amúgy pont ez a lényeg!!!!!!! hogy két ember közös élete, döntése stb! Szóval itt csak a kérdező tudna játszani a szavakkal.

2013. febr. 16. 23:33
 52/119 anonim ***** válasza:
100%

Jogod van látni a gyereked, a történtektől függetlenül.

A feleséged az ellenkezőjét nem fogja tudni "elintézni".

2013. febr. 16. 23:35
 53/119 anonim ***** válasza:
97%
Semmi gond az elköltözéseddel. Pont azért költöztél el mert együtt élve lehetetlen volt fenntartani a nyugodt légkört amire mindkét picinek szüksége van. Ha a feleséged valóban szereti a gyerekeket, ő is arra fog törekedni, hogy apával a lehető legtöbb időt tölthessék. Az pont őt mutatná önzőnek ha téged ebben korlátozni akarna. Tartsd csak szépen a kapcsolatot a kislányoddal, mikor hazaviszed kérdezd a feleségedet a terhességéről, ennél többet nem kell tenned. Ez emberileg és a bíróság előtt is teljesen korrekt magatartás.
2013. febr. 16. 23:35
 54/119 anonim ***** válasza:
98%
Csak számomra ijesztö, hogy szinte mindenki elbagatellizálja, amit ez a nö tett a férjével? Én úgy gondolom, hogy amikor meghozta azt a döntést EGYEDÜL, hogy szül még egy gyereket, akkor számításba kellett volna vennie, hogy nagy valószínüséggel felnevelni is egyedül fogja. Nem lehet arra apellálni, hogy majdcsak elfogadja a férj a helyzetet, ez nem egy pár cipö, amit sunyiba megvett.. Eljátszotta a férje bizalmát, kihagyta egy mindkettöjük életét szervesen befolyásoló döntésböl! És most még ö játssza a mártírt. Ne már emberek..
2013. febr. 16. 23:38
 55/119 anonim ***** válasza:
97%

55-ös!

Teljes mértékben igazad van.

2013. febr. 16. 23:41
 56/119 anonim ***** válasza:
85%
kedves kérdező.elvált szülők gyereke vagyok,(igaz már majdnem 30 éves)szóval nem tudatlanul írok neked.nem fogják eltiltani a gyerekeket tőled,ha akartad a kicsit,ha nem.szégyentelen dolog amit a feleséged tett,de ezt a bíróság semmilyen szempontból nem fogja figyelembe venni,mint ahogy azt sem,hogy te akartál-e második gyermeket.most pedig szépen kapcsold ki a gépet-feküdj le aludni és töröld ki a legtöbb itt kapott választ a fejedből mert nincs még erre is szügséged a jelen problémáid mellett.és kedves ,többi válaszoló,nem azért értek egyet a kérdezővel mert férfi vagyok,ugyanis nő vagyok!
2013. febr. 16. 23:56
 57/119 Pendulum92 ***** válasza:
98%
Nem olvastam el az összes hozzászólást, de a p0fám leszakad. A kérdező nem a saját gyerekét hagyja ott, hanem azt a nőszemélyt, aki átverte. A gyerekéhez teljesen normálisan viszonyul. Nem csodálom, teljesen átverte a kérdezőt, és még ezután a szemére hányjátok, hogy nem is szerette? Megnézném egy ilyen után melyik szájhuszár maradna a "párja" mellett.
2013. febr. 16. 23:58
 58/119 anonim ***** válasza:
69%

Váláskor és a gyerekláthatás bírósági rendezésekor nem hinném, hogy nagyon keresztbe tud tenni a nejed, de azt elhiheted, hogy a születendő gyereket olyan szinten ellened fogja nevelni, hogy csak nézel :(

Az a nő, aki így esik teherbe, az hidd el, erre is képes lesz.

Az a kicsi mást sem fog hallani, mint hogy te NEM akartad, te NEM maradtál velük, te MIATTA váltál, mert útban volt, te még azt SEM VÁRTAD meg, hogy megszülessen.

Nem nézel sok jónak elébe, sajnálom, hogy ilyen nővel hozott össze a sors, de szinte borítékolhatónak érzem, hogy ez a gyerekek nevelésén is látszódni fog.

És persze, törődhetsz a kicsivel, mindig ott lesz a fejébe sulykolva, hogy nem akartad, és meg fogja majd kérdezni, hogy valóban nem akartad-e őt.

2013. febr. 17. 00:12
 59/119 anonim ***** válasza:
97%

Nem tilthatja el tőled egyik gyereket sem.

Off:

BASSZUS!!!! ÉN SZÉGYELLEM MAGAM A NEJED HELYETT!

Egy gyerek két ember döntésének kéne lennie. Teúristen!

2013. febr. 17. 00:13
 60/119 anonim ***** válasza:
2%
le kene passzolni az egyik gyereket apucinak hogy o nevelje. rohognek nagyon :D
2013. febr. 17. 00:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!