Felhasználhatja a feleségem ellenem váláskor, hogy nem akartam a babát? Elveheti tőlem a kicsit?
68asnak van igaza, el kellett volna kotni magat. baar en ismerek olyan hapsit aki ugyanigy elkottette magat mert neki nemkell tobb gyerek, az asszony meg elhagyta es lett neki 2 uj mastol, a pasi meg szivhatta a fogat mert az uj felesegetol neki mar nem lehetett pedig akart.
pendulum, a fogamzasgatlot szedni nagyon rossz. addig nem tudod meg mig nem szeded de egy csomo mellekhatasa van kozben is, meg utana is. ees nem is 100%os.
amugy en megertenem a pasit akkor ha az elso gyerek sikerult volna igy. az egy aljas huzas. de a masodik? hat mar ugyis van gyerek akkor nem olyan hatalmas valtozas. szerintem ez mar ilyen utolso csepp volt a poharban, egyebkent is a veget jarhatta a kapcsolatuk a pasi reszerol. a not en nagyon sajnalom. butasag volt ezt IGY csinalnia, de most neki nagyon rossz lesz ferj es ferfi nelkul, egyedul 2 gyerekkel.
Hogy itt mennyi hülye ember van - már bocsánat. :) Akik a kérdezőt hibáztatják, gondolom, mind olyanok, akik szerint abszolút rendben van, hogy a felesége megszegte az ígéretét és olyasmiről döntött teljesen egyedül, kész tények elé állítva a férjét, ami mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja, örökre. Én nő létemre, megértem a kérdezőt, én sem tudnék többé megbízni olyasvalakiben, aki átvert. És Ti is értsétek meg, hogy attól még, hogy a feleségében csalódott és nem akar tovább vele élni, ugyanúgy igényt tarthat a második gyereke léthatására is, hiszen az akkor is az ő gyereke, és nyilván nem fogja eldobni azért, mert hazugság árán született.
Nekem amúgy - anélkül, hogy bármit is tudnák az ilyen jellegű bírósági döntésekről - az tűnik logikusnak, hogy a kérdezőnek rendezettek a körülményei, élhessen a láthatási jogával.
72-es
A fogamzásgátlót valakinek vagy megengedi az egészsége, vagy nem. ha nem, ne szedje. De ha megengedi, nem lesz gondja tőle. Nagyon kis hormonmennyiségről van szó, ami kb csak arra elég, hogy ne legyen gyerek. Én barátnőm majd egy éve szedi, első 1-2-3 hónapban voltak apróbb mellékhatások, de azóta semmi.
Persze van aki szenved tőle, az válasszon más fogamzásgátlási módot. Ja, és lehet, hogy nem 100%-os ( bár szerintem ha valaki szedi, sosem felejti el, nem távozik a szervezetéből, az), de még is biztonságosabb még az óvszernél is( most ne nézzük a betegségek elleni védelmet. Egy komoly, tartós párkapcsolatban nincs nagy veszély ilyen téren, ha hűségesek a felek, bár ez is sántít sok helyen])
a nok utaljak egymast. nem vagyok meglepodve hogy te is a ferfi melle allsz.
en nem vedem a not, de ha osszehasonlitom hogy melyik nagyobb genyosag: egy MASODIK gyereket vallalni trukkozessel vagy elhagyni egy csaladot, en nem birom a ferfit vedeni. foleg ha belegondolok a 2 fel jovojebe. ezvan.
azt gondolna az ember igen naivan hogy a nok altalaban a no melle allnanak vitas helyzetben, de ez nem igy van. megcsalasos temanal is a noben keresik a hibat, itt is most a legtobb no a ferfi mellett van.
OFF
volt egy ferfi munkatarsam aki ramhajtott egyszer, de felesege volt es 16 evvel idosebb is volt. annyira belekeveredett az egeszbe hogy fel kellett mondjon hogy ne legyen a kozelemben. volt egy masik no akinek ez a ferfi tetszett es kedvelte es most engem gyulol vagy amiert en tetszettem neki, vagy mert kilepett es nem lathatja mar. logikus nem? pedig en nem csinaltam semmit, mindig kedves voltam vele, sot a pasi kotyogta ki a titkait, csak errol o nem tud mert en nem mondtam el neki. a ferfinak meg a napokban kivant a facebookon benyalva boldog szulinapot, en meg mikor beteg lettem szerintem azt varta hatha felfordulok. abszolut nem tudja megitelni kiben bizhat es ki jo hozza, csak automatikusan a ferfihez huz. ez van, ilyenek vagyunk mi, nok.
nagyon kis hormonmennyiseg :DDD jo ez a hivatalos allaspont, en nem egeszen ugy ereztem. en konkretan migrenes rohamoktol szenvedtem minden honapban 2x, a latasom romlott amig szedtem, amikor pedig abbahagytam pattanasos lett a borom.
valamint a mellrak kockazata fokozottan fennall a szedoknel, verrog kialakulasa ugyszint.
en koszonom szepen de tobbet nem szedek be ilyesmit.
75-ös
Ezt a családot nem a férfi, hanem a nő tette tönkre. Ezért a férfi a nőt hagyja el, nem a gyerekét.
Szerinted jobb lenne a gyerekeknek egy látszatcsaládban élni? Nem érzik a feszültséget szerinted a gyerekek?
76-os
A te egészségi állapotod nem teszi lehetővé, így ne szedd. De valakinek meg semmi problémát nem okoz, sőt még szabályozza is a menzeszt. Mindenki a belátása szerint dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!