Felhasználhatja a feleségem ellenem váláskor, hogy nem akartam a babát? Elveheti tőlem a kicsit?
Figyelt kérdés
A feleségemmel még a kapcsolatunk elején úgy egyeztünk meg, hogy egy gyerekünk lesz. Ennek nem csak anyagi okai vannak, nekem elég egy gyerek. Ő ebbe beleegyezett. 3 éve megszületett a kislányunk, újra felhozta a második gyerek kérdést, de én elzárkóztam. Ennek ellenére tudtomon kívül nem szedte a fogamzásgátló tablettát, terhes lett. Nem tudom szavakkal leírni milyen átvertnek érzem magam, elköltöztem, hátha lehiggadok, de nem tudok átlépni azon, hogy átvert, pár napja megmondtam neki, hogy adjuk be hivatalosan is a papírokat. Teljesen kiakadt, most azzal fenyeget, hogy az életbe nem látom majd a kicsit. Tudja jól, hogy a babát a válás ellenére vállalnám, nevelném, hisz ő nem tehet semmiről. Azt vágja a fejemhez, hogy a baba miatt válok, akkor ne akarjak része lenni az életének. Nem tudom felfogja e valaha, hogy nekem az a bajom, hogy ő, akire az életemet is rábíztam volna átvert, és nekem ez a problémám. Biztos nem lesz a legegyszerűbb helyzet, még nem tudom mit mondok majd később a gyerekeknek, de szeretnék a kicsinek is az apja lenni.2013. febr. 16. 21:53
111/119 anonim válasza:
Nézd Kedves utolsó (meg tisztelt lepontozó ősanyucik), én egy hasonló szituban anno együtt maradtam az akkori párommal még vagy 4 évig, mert a környezet nyomása, mert 0 jövedelemmel rendelkezett, stb... hát, utólag nézve nagyon nem kellett volna, ahhoz a "családi élethez" képest a pokol legmélyebb bugyra is valszeg egy kedélyes hely...
112/119 anonim válasza:
ma 21:58 te milyen nemu vagy vagy hol nevelkedtel hogy osanyucizol? teged nem anya szult vagy mi van veled? kivannad ezt az anyadnak? en meg anya se vagyok szal ezt buktad, plane nem osanyuci. en csak azt mondom legalabb varhatott volna addig mig megszuletik a gyerek. valahogy a terhes no mellol lelepes sokkal durvabb mint a sima valas. de volt egy kerdes par napja itt, megmutatom neked, olvasd el a valaszokat, meglatjuk mit gondolsz
113/119 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__40..
tessek. tanulsagos
114/119 anonim válasza:
amugy tok erdekes en nem is pontoztam le, csak fel azokat akikkel egyetertettem, en 14%ot vesztettem ezen a kerdesen :D szoval szerintem nem (csak) az osanyucik pontoztak :)
115/119 anonim válasza:
#112, szerinted, ha én is kerültem hasonló szituba, mint a Kérdező, mégis, vajh milyen nemű vagyok?:)
116/119 anonim válasza:
a mar elobb elkuldtem a valaszt mint vegigolvastam, az osanyuciig jutottam, aztan tokre kiakadtam hogy ezt nem anya szulte vagy mi? meg nekem is serto, gondolom joval fiatalabb vagyok nalad ha gyerekeid vannak, megis engem (is) osanyucinak neveztel, eleg vicces
117/119 anonim válasza:
#116, azért némi ellentmondás van a soraidban, azt írod, te nem pontoztál le senkit, mégis magadra veszed a "tisztelt lepontozó ősanyucik" megszólítást:)))
118/119 anonim válasza:
nincs ellentmondas hiszen nyilvanvaloan nem tudod ki pontozott le csak talalgatsz, es ugyan kikre gondolnal ha nem azokra akik veled ellentetes velemenyen vannak? mint pl en :)
119/119 anonim válasza:
Ugyan már, miért érdekelne engem, hogy ki pontozott le... majd aki ingének érzi, az szépen magára kapja:)
Azt meg továbbra is vérlázítónak és egyben szánalmasnak vélem, hogy egyesek még a csalás elkövetője mellé állnak, és a csalás áldozatával szemben fogalmaznak meg elvárásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!