Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felhasználhatja a feleségem...

Felhasználhatja a feleségem ellenem váláskor, hogy nem akartam a babát? Elveheti tőlem a kicsit?

Figyelt kérdés
A feleségemmel még a kapcsolatunk elején úgy egyeztünk meg, hogy egy gyerekünk lesz. Ennek nem csak anyagi okai vannak, nekem elég egy gyerek. Ő ebbe beleegyezett. 3 éve megszületett a kislányunk, újra felhozta a második gyerek kérdést, de én elzárkóztam. Ennek ellenére tudtomon kívül nem szedte a fogamzásgátló tablettát, terhes lett. Nem tudom szavakkal leírni milyen átvertnek érzem magam, elköltöztem, hátha lehiggadok, de nem tudok átlépni azon, hogy átvert, pár napja megmondtam neki, hogy adjuk be hivatalosan is a papírokat. Teljesen kiakadt, most azzal fenyeget, hogy az életbe nem látom majd a kicsit. Tudja jól, hogy a babát a válás ellenére vállalnám, nevelném, hisz ő nem tehet semmiről. Azt vágja a fejemhez, hogy a baba miatt válok, akkor ne akarjak része lenni az életének. Nem tudom felfogja e valaha, hogy nekem az a bajom, hogy ő, akire az életemet is rábíztam volna átvert, és nekem ez a problémám. Biztos nem lesz a legegyszerűbb helyzet, még nem tudom mit mondok majd később a gyerekeknek, de szeretnék a kicsinek is az apja lenni.

2013. febr. 16. 21:53
 61/119 anonim ***** válasza:
13%
mellesleg ezert nem lesz soha gyerekem. engem nem fog egyik majom se igy sz.rban hagyni. plane huszonevesen. hat el van b.szva annak a nonek az egesz elete! 2 gyerekkel amit 99%ban o fog nevelni mar senkinek nem fog kelleni. es meg a nok is kopkodni fogjak, apa meg eli majd a sajat kis eletet.
2013. febr. 17. 00:18
 62/119 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, teljesen igazad van, hogy nem akarod a téged az élet lényeges és hosszútávú dolgában szégyentelen módon átvágó "társsal" élni az életed... és percig nem kell attól tartanod, hogy ezt a bíróságon bármilyen módon is ellened tudja fordítani...
2013. febr. 17. 01:15
 63/119 anonim ***** válasza:
19%
Jól írta a 44-es ott valami más problémád volt,mint a születendő gyerek.DE! Ennél gusztustalanabbat, mint hogy a saját gyerekedre kened a problémádat,és a teherbe esésre, elképzelni se tudok. Talán meg kellett volna a feleségeddel beszélni a problémát. Mert ha nem vagy gyerekellenes,akkor azt nem tudod bemesélni,hogy ez egy katasztrófa.
2013. febr. 17. 01:30
 64/119 anonim ***** válasza:
88%

#65 - ",akkor azt nem tudod bemesélni,hogy ez egy katasztrófa." - nekem meg azt nem tudja bebeszélni senki, hogy egy párkapcsolatban egyáltalán létezik nagyobb katasztrófa annál, mint ha az embert pont a társa vágja át hosszútávú és nagy jelentőségű dologban, az, akiben feltétlen módon megbízik.

Egy párkapcsolatban két olyan okot ismerek, ami azonnali szakító ok, minden különösebb mérlegelés nélkül, a "kakukkfióka-neveltetés", és a gyermekvállalásban vagy más hosszútávú és nagy jelentőségű dologban való tudatos hazugság. Nagyjából minden mást meg lehet beszélni...

2013. febr. 17. 01:46
 65/119 anonim ***** válasza:
21%
Én azt látom ebből,hogy a kicsinyességéből és önzőségéből kifolyólag (ha tényleg ez az egy "problémája" van, hogy egy gyereket akart) elcseszi a másik gyerek életét, mert úgysem fogja ugyanúgy szeretni, csak akkor minek kapálózik utána??? A gyereknek szeretet kell, nem pénz.
2013. febr. 17. 02:07
 66/119 anonim ***** válasza:
77%

Hát, én meg a történetben egy végtelenül önző embert látok, és az a Kérdező felesége, aki azért, hogy a saját privát vágya teljesüljön előre kitervelt módon becsapta a férjét, és tönkre tette a családját.

Azt ugyanis IQ20 felett mindenki képes előre átlátni, hogy ha egy családban a bizalom megszűnik, az a család megszűnte is egyben... az már részletkérdés, hogy hamar válás lesz a dologból, vagy hosszabb távú egymás mellett nyűglődés és egymás kicsinálása után... de valószínű, hogy mindenkinek az a jobb hosszútávon, ha minél hamarabb ...

2013. febr. 17. 02:22
 67/119 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem ez egy hablagy. Ok a feleséged átvert, de tudod mielőtt nem szült, nem lehetett még tisztában a dolgokkal. Akart a gyerekének egy tesót. Most hagyott volna el, hogy legyen egy másik pasitól? Ez szerintem pont egy megbocsátható bűn. Viszont te nem igazán szeretheted őt, ha emiatt boritasz mindent. Egyébként pedig megvolt az egy gyerek, te nem akartál még egyet, nyugodtan elköthetted volna magad, ahelyett, hogy a feleséged szedjen éveken át hormonokat, vagy tetessen spirált, ami megin csak millió problémát okozhat. Ja, és ha megtetted volna, még ez a meglepetés se történt volna.
2013. febr. 17. 08:13
 68/119 Pendulum92 ***** válasza:
76%

68-as:

Nem tudom, elolvastad-e a kérdést, de had idézzek belőle:

"A feleségemmel még a kapcsolatunk elején úgy egyeztünk meg, hogy egy gyerekünk lesz"

Innentől kezdte nem lehet mentegetni a nőt, hogy jajj, csak tesókát akart a gyerekének, legalább a férjétől. Itt önzőség van, Egy előre megbeszélt dolgot rúgott fel. Oké, becsúszhat egy gyerek, DE ITT SZÁNDÉKOS ÁTVERÉSRŐL VAN SZÓ.

Ezt magyarázd el nekem. Kivéve azzal, hogy szegény, meghülyült a hormonok miatt. Ilyen nincs, szülés után minden visszaáll a nőben. Ez a nő nem a hormonoktól hülyült meg, hanem gyárilag az.

2013. febr. 17. 08:52
 69/119 anonim ***** válasza:
17%
Nem gyárilag hülye, hanem időközben változhat a gondolkodása. Az én párom se akart sokáig gyereket, csak miattam vállalt be egyet. Amióta megszületett le se lehet lőni, hogy akar még egyet.
2013. febr. 17. 08:58
 70/119 Pendulum92 ***** válasza:
94%
Amúgy kérdező, én úgy tudom, hogy a fogamzásgátlók szedésében nem kell szünetet tartani. hallottam olyanról, aki 10 évig szedte. Ennek ellenére én is elkötettem volna magam, nem szólhatott volna semmit, mivel megbeszéltétek.
2013. febr. 17. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!