Felhasználhatja a feleségem ellenem váláskor, hogy nem akartam a babát? Elveheti tőlem a kicsit?
#65 - ",akkor azt nem tudod bemesélni,hogy ez egy katasztrófa." - nekem meg azt nem tudja bebeszélni senki, hogy egy párkapcsolatban egyáltalán létezik nagyobb katasztrófa annál, mint ha az embert pont a társa vágja át hosszútávú és nagy jelentőségű dologban, az, akiben feltétlen módon megbízik.
Egy párkapcsolatban két olyan okot ismerek, ami azonnali szakító ok, minden különösebb mérlegelés nélkül, a "kakukkfióka-neveltetés", és a gyermekvállalásban vagy más hosszútávú és nagy jelentőségű dologban való tudatos hazugság. Nagyjából minden mást meg lehet beszélni...
Hát, én meg a történetben egy végtelenül önző embert látok, és az a Kérdező felesége, aki azért, hogy a saját privát vágya teljesüljön előre kitervelt módon becsapta a férjét, és tönkre tette a családját.
Azt ugyanis IQ20 felett mindenki képes előre átlátni, hogy ha egy családban a bizalom megszűnik, az a család megszűnte is egyben... az már részletkérdés, hogy hamar válás lesz a dologból, vagy hosszabb távú egymás mellett nyűglődés és egymás kicsinálása után... de valószínű, hogy mindenkinek az a jobb hosszútávon, ha minél hamarabb ...
68-as:
Nem tudom, elolvastad-e a kérdést, de had idézzek belőle:
"A feleségemmel még a kapcsolatunk elején úgy egyeztünk meg, hogy egy gyerekünk lesz"
Innentől kezdte nem lehet mentegetni a nőt, hogy jajj, csak tesókát akart a gyerekének, legalább a férjétől. Itt önzőség van, Egy előre megbeszélt dolgot rúgott fel. Oké, becsúszhat egy gyerek, DE ITT SZÁNDÉKOS ÁTVERÉSRŐL VAN SZÓ.
Ezt magyarázd el nekem. Kivéve azzal, hogy szegény, meghülyült a hormonok miatt. Ilyen nincs, szülés után minden visszaáll a nőben. Ez a nő nem a hormonoktól hülyült meg, hanem gyárilag az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!