Felhasználhatja a feleségem ellenem váláskor, hogy nem akartam a babát? Elveheti tőlem a kicsit?
OFF
az ilyen kerdeseknel mindig elszomorit hogy a nok mennyire gyulolik egymast. sunyin teherbe esni (egy hazassagban) VS. elhagyni a csaladot
es a nok a ferfi javara dontenek minden egyes alkalommal...
megneznem mit mondananak ha az apjukrol lenne szo aki elhagyta oket mert lett egy testveruk, vagy ha no merne elhagyni a csaladot igy... a ferfiakon nem csodalkozom hogy ezt mondjak, de a nok? mindig meglepnek.
ON
29
Igen, én szó szerint úgy érzek, ahogy te leírtad. Jó lenne, ha ezt a feleségem is belátná.
27: Én értem, csak úgy érzem, rátapintottam egy olyan pontra, amiből látszik, hogy itt olyan egymás mellett élés van/volt, ahol nem igazán úgy törődtél Te sem vele, nem úgy éltél vele együtt, nem vettél annyira részt az életében, ahogyan egy társnak kell. Ha szeretkeztek, nem háríthatod úgy át a felelősséget ( FELE-lősség, tehát a fele a Tied) a védekezésért, hogy rá se nézel a témára évekig. A fg. tablettának egészségi kockázata van, és 98%-os csak a védelmi hatásfoka, és ha szexben foglalkozol a társad testével, akkor az egészségével is ugyanúgy kell törődnöd, mint a magadéval, Te pedig mintha elég felemásan viszonyulnál hozzá... és hónapról hónapra át kell beszélni, hogy nincs-e a tablettától egészségi panasza, maradhat-e ez így, és minden hónapban megbeszélni, hogy idejében menstruál-e avagy félő, hogy teherben maradt.
Nem 3 hónap várandósság után csodálkozni.... Kicsit hajaz az eset arra, amikor egy nő kihord egy babát anélkül, hogy észrevenné a környezete, csak a megfojtott babát találják meg a fészerben, és azután mindenki haragszik rá, hiszen elég erősen összeráncolt homlokkal mondák neki, hogy most már ne szüljön több babát...
32
Ezt hogy gondolod? Nekem is kiugrik a fejemből egy gyerek, mint Zeusznak, anélkül, hogy megbeszélném a feleségemnek. Azt meg mint írtam nem tudom, hogyan fogom elmagyarázni a gyerekeknek anélkül, hogy bármelyikünkre haragudnának. De mire oda nőnek, hogy megértik remélhetőleg mindketten lenyugszunk és csak annyit kell majd hinniük, hogy elváltunk, mert nem tudtunk együtt élni, vagy valami más sablonszöveget elmondunk nekik.
Egyébként én úgy érzem pont elegen támadnak itt engem.
29: Azért szerintem ebben a helyzetben a Magad sértődöttsége kisebb kéne legyen, mint az a kötelességtudatod, hogy a saját gyermeked körül segíts, hogy egészségesen fejlődjön. Egy terhes és frissen szült nő nehezebben mozog, sok segítségre van szüksége pont ezekben a helyzetekben, ha nem kapja meg, akkor a baba nem kapja meg. Elég durva lenne a saját sértődöttségedet a babának ez elé a soha később nem pótolható igénye elé helyezned.
Legyetek fasirtba, lakjatok külön szobában, vagy lakja közelben, de tök magára hagyni valóban bunkóság, és a motivációdtól függetlenül valóban negatívum a bíróságon.
Milyen jogon akarnád sokat látni a gyerekedet, ha magzat korában elhanyagoltad.
33
Én nem értem miről beszélsz. Én is szedek gyógyszert, sosem kérdezte meg tőlem senki állandóan, hogy jól vagyok-e, beszedtem-e. Tudom, hogy a védekezés kérdése mindkettőnket érint, de akkor sem mentem haza a munkából és álltam mellé, és néztem, majd kérdeztem, hogy kicsi szívem jól érzed magad. Ilyen nincs a világon. Van elég dolog amit észben kell tartsak. Lehet nem voltam elég figyelmes, hogy nem jutott eszembe 2 év után (akkor kezdte el szedni, szoptatás után), hogy megkérdezzem e meddig szedheti még. Szóval lehet nem vagyok minta férj. De ez az egész tabletta kérdés már egy felesleges dolog. És nem is ez volt az oka annak, hogy nem szedte be. De ezt már leírtam párszor. Nem szüneteltetni akart, nem volt tőle semmi baja.
38-as!
Ha ezt nem írtad volna le bölcsebb maradtál volna.
36
Írtam én olyat, hogy nem segítenék neki, ha megszületik a kicsi? Gondolom akkor többet leszek majd a lányommal, esetleg többet alszik nálam. A kicsihez is felmehetek. Tudom, hogy nem lesz ugyanaz, hisz végigcsináltam már egy újszülött mellett a dolgokat, tudom, hogy kétemberes "meló". De az anyósom is segíthetne. És ha lehet én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!