Felhasználhatja a feleségem ellenem váláskor, hogy nem akartam a babát? Elveheti tőlem a kicsit?
Azért azt vegyük már tudomásul, ezen az alapon akár tizenkettőt is szülhetne bármelyikünk. Apuka meg örüljön, de nagyon ám!
Mindentől függetlenül most inkább adj időt magadnak, hogy megemészd a történteket, ne indulatból mondj ki dolgokat, várd meg, míg elcsendesednek a gondolataid. A picit meg úgyis imádni fogod, lehet, pár hónap múlva egész másként érzel majd a feleséged iránt is.
az hogy mit beszel a feleseged mikor magan kivul van az idegtol a valas miatt meg hogy mit fog valoban megtenni az 2 kulon dolog.
amugy biztos hogy csak ennyi az okod a valasra? :)
Teljesen jogosak az érzéseid, és elhiszem, hogy ez az egész nagyon fájhat. Bennem egy világ dőlne össze. Mondjuk velem ilyen nem történhet, mivel nő vagyok, de szerintem ez az egész szörnyű.
A gyerekeidet pedig látni fogod, emiatt ne aggódj.
Hogy érted, hogy ellened?
Mit változtat az ügyben az, hogy akartad-e a babát vagy sem?
Nem hinném, hogy a bíróságon bárki nézi hogy miért váltok. A kisbabával lesz nehezebb dolgod, úgy tudom 2 éves korig az anya ha nem engedi nem viheted el egy órára sem.
Egyébként jól teszed, hogy válsz. Egy unokatestvéremmel csinálta meg ugyanezt a felesége (csak harmadik gyerekkel) nem vált el, mert anyagilag nincs rá lehetősége. De pokol a házasságuk. Szerintem lassan mindketten becsavarodnak
nem érheti el azt hogy ne lásd a kicsiket,de hivatkozhat arra hogy elköltöztél=elhagytad őket
ha talál egy jó ügyvédet simán hivatkozhat erre,de szerintem ha látni akarod a kicsit akkor nem azért kéne elválni mert az asszony úgy intézte hogy terhes legyen
a bizalmi kérdést is megértem,tényleg nehéz lehet megbízni benne,az ilyen esetekre jó pl az ondóvezeték elköttetése
Egyébként meg avval gondolom tisztában voltál mindig is, hogy fg. tablettát csak 3-4 évig szabad szedni, tehát valószínűtlennek gondolom, hogy erre alapoztad az egész életre kiterjedő fogamzásgátlást...
És az is valószínűtlen, hogy együtt élsz úgy valakivel, hogy nem tudod, mit szed és mit nem. Azt is tudod, mikor tüsszent, mikor pukizik, csak pont azt nem látod, hogy milyen tablettákat vesz be reggel és este, és hogy jár-e kéthavonta az orvoshoz receptért és kivizsgálásokra emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!