Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felhasználhatja a feleségem...

Felhasználhatja a feleségem ellenem váláskor, hogy nem akartam a babát? Elveheti tőlem a kicsit?

Figyelt kérdés
A feleségemmel még a kapcsolatunk elején úgy egyeztünk meg, hogy egy gyerekünk lesz. Ennek nem csak anyagi okai vannak, nekem elég egy gyerek. Ő ebbe beleegyezett. 3 éve megszületett a kislányunk, újra felhozta a második gyerek kérdést, de én elzárkóztam. Ennek ellenére tudtomon kívül nem szedte a fogamzásgátló tablettát, terhes lett. Nem tudom szavakkal leírni milyen átvertnek érzem magam, elköltöztem, hátha lehiggadok, de nem tudok átlépni azon, hogy átvert, pár napja megmondtam neki, hogy adjuk be hivatalosan is a papírokat. Teljesen kiakadt, most azzal fenyeget, hogy az életbe nem látom majd a kicsit. Tudja jól, hogy a babát a válás ellenére vállalnám, nevelném, hisz ő nem tehet semmiről. Azt vágja a fejemhez, hogy a baba miatt válok, akkor ne akarjak része lenni az életének. Nem tudom felfogja e valaha, hogy nekem az a bajom, hogy ő, akire az életemet is rábíztam volna átvert, és nekem ez a problémám. Biztos nem lesz a legegyszerűbb helyzet, még nem tudom mit mondok majd később a gyerekeknek, de szeretnék a kicsinek is az apja lenni.

2013. febr. 16. 21:53
 81/119 anonim ***** válasza:
31%
Igen felnőtt vagy, épp ezért, ha egyébként minden rendben van, amit kétlek, akkor egy beszélgetést megérne, mert van egy másik gyereked is akit elhagysz. Tényleg hibázott a feleséged, de belegondolsz, ez egy patt helyzet volt.Egyébként miért nem köttetted el magad?
2013. febr. 17. 10:32
 82/119 anonim ***** válasza:
42%
Akárhogy is nem akartál még egyet, azt a gyereket te csináltad! Ha valamit nagyon nem akarok, akkor gondoskodok arról hogy ne legyen!Nem másra bízom és mást hibáztatok!
2013. febr. 17. 10:43
 83/119 anonim ***** válasza:
82%

Ez az egész annyira vicces. Ha egy nő teszi fel a kérdést, hogy vajon megcsinálja-e ezt, hogy nem szedi a gyógyszert a férj tudta nélkül, vagy egy nő ezzel akarja "megfogni" a barátját, akkor egyből támadják őt, hogy ez mennyire undorító dolog.

Itt a hozzászólók nagy része elfelejti, hogy a kérdező nem jókedvből hagyja el a feleségét(nem a gyerekeit!!).

Miért siklik át mindenki azon a tényen, hogy a feleség gusztustalan módon, a férje akarata ellenére felcsináltatta magát? Már elnézést a kifejezésért.

Szerintem teljesen jogosak a kérdező érzései, nyilván fáj neki ez az egész, de hát így nem lehet tovább élni.

A nő tönkretette a házasságot.

Majd 3-4 év múlva azon aggódik a kérdező, hogy nehogy megint ez történjen, és jöjjön a 3. meg 4. gyerek..

Fel nem fogom, hogy ezt ti nem értitek meg és csak azt látjátok, hogy adott egy férfi, aki elhagyja a családját.

2013. febr. 17. 10:48
 84/119 anonim ***** válasza:
62%

10:43

De most őszintén...értem én ezt a mondatot, de ez nem egy párkapcsolat, hanem egy HÁZASSÁG! A házasságban hadd ne kelljen már ezen gondolkozni, hogy na vajon a feleségem szedi e a bogyóit.

Szóval igen, a mondat teljesen jogos, de NEM EBBEN A HELYZETBEN!

Ha valaki ezt csinálná, amit mondasz, az azt is jelenti, hogy nem bízik a feleségében, de akkor meg minek vette el?

Szóval ez a kettő olyan mértékben ellentmond egymásnak, hogy nem is értem miért kell ezt megmagyarázni.

Eszem megáll..ekkora baromságokat leírni. NEm csak te, hanem sokan mások is..

10:48

2013. febr. 17. 10:51
 85/119 anonim ***** válasza:
74%

Hát, vessetek a vérmókusok elé, de én nem igazán tudom elképzelni, hogy egy ilyen helyzeten mit lehet még megbeszélni... ahogy azokat a válaszadókat sem értem, akik a férfinak azt róják fel, hogy "miért nem köttette el magát"... az az orvostudomány mai fejlettsége mellett egy jórészt irreverzibilis beavatkozás, és a férfi honnan tudhatná, hogy mit hoz a jövő... mi garancia lett volna pl. hogy a házassága örökké tart, és a felesége - pláne egy ilyen becstelen nő - nem lép le, esetleg pont ezért... például.

Meg egyébként is, miféle párkapcsolat, miféle házasság az olyan, ahol az egyik félnek arra kell tudatosan készülnie, hogy a másik majd biztos hátba akarja szúrni...

2013. febr. 17. 13:02
 86/119 anonim ***** válasza:
27%
Nem vetlek sehova, csak gondolom nincs családod, mert ha lenne, akkor lenne annyi eszed, hogy itt nem lehet csak úgy csomagolni és menni.
2013. febr. 17. 13:40
 87/119 anonim ***** válasza:
79%

A feleség eltapsolta a bizalmat. Én képtelen lennék úgy a férjemmel élni, hogy ő szándékosan kiszúrja a gumit, hogy legyen még egy gyermekünk. Tudnál úgy lefeküdni a pároddal, hogy nem mersz bízni benne?

Én képtelen lennék rá.

2013. febr. 17. 14:16
 88/119 anonim ***** válasza:
79%
#86, volt. És ilyen helyzetben, amibe itt a felesége hozta a kérdezőt, nem nagyon látok más ésszerű lehetőséget, mint csomagolni, és menni... ki akarná a további életét az ellenségével egy fedél alatt egy permanens pokolban élni?
2013. febr. 17. 15:03
 89/119 Pendulum92 ***** válasza:
75%
Annak örülök, hogy az épeszűen gondolkozók többen vannak. Csak elvétve látok elvetemülten a nőt védő embereket.
2013. febr. 17. 15:35
 90/119 anonim ***** válasza:
76%
Épeszűen gondolkodunk és nem a nőt védjük, hanem megoldást próbálunk találni, hogy a kérdező gyerekei ne csonka családban nőjenek fel.
2013. febr. 17. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!