Felhasználhatja a feleségem ellenem váláskor, hogy nem akartam a babát? Elveheti tőlem a kicsit?
Ez az egész annyira vicces. Ha egy nő teszi fel a kérdést, hogy vajon megcsinálja-e ezt, hogy nem szedi a gyógyszert a férj tudta nélkül, vagy egy nő ezzel akarja "megfogni" a barátját, akkor egyből támadják őt, hogy ez mennyire undorító dolog.
Itt a hozzászólók nagy része elfelejti, hogy a kérdező nem jókedvből hagyja el a feleségét(nem a gyerekeit!!).
Miért siklik át mindenki azon a tényen, hogy a feleség gusztustalan módon, a férje akarata ellenére felcsináltatta magát? Már elnézést a kifejezésért.
Szerintem teljesen jogosak a kérdező érzései, nyilván fáj neki ez az egész, de hát így nem lehet tovább élni.
A nő tönkretette a házasságot.
Majd 3-4 év múlva azon aggódik a kérdező, hogy nehogy megint ez történjen, és jöjjön a 3. meg 4. gyerek..
Fel nem fogom, hogy ezt ti nem értitek meg és csak azt látjátok, hogy adott egy férfi, aki elhagyja a családját.
10:43
De most őszintén...értem én ezt a mondatot, de ez nem egy párkapcsolat, hanem egy HÁZASSÁG! A házasságban hadd ne kelljen már ezen gondolkozni, hogy na vajon a feleségem szedi e a bogyóit.
Szóval igen, a mondat teljesen jogos, de NEM EBBEN A HELYZETBEN!
Ha valaki ezt csinálná, amit mondasz, az azt is jelenti, hogy nem bízik a feleségében, de akkor meg minek vette el?
Szóval ez a kettő olyan mértékben ellentmond egymásnak, hogy nem is értem miért kell ezt megmagyarázni.
Eszem megáll..ekkora baromságokat leírni. NEm csak te, hanem sokan mások is..
10:48
Hát, vessetek a vérmókusok elé, de én nem igazán tudom elképzelni, hogy egy ilyen helyzeten mit lehet még megbeszélni... ahogy azokat a válaszadókat sem értem, akik a férfinak azt róják fel, hogy "miért nem köttette el magát"... az az orvostudomány mai fejlettsége mellett egy jórészt irreverzibilis beavatkozás, és a férfi honnan tudhatná, hogy mit hoz a jövő... mi garancia lett volna pl. hogy a házassága örökké tart, és a felesége - pláne egy ilyen becstelen nő - nem lép le, esetleg pont ezért... például.
Meg egyébként is, miféle párkapcsolat, miféle házasság az olyan, ahol az egyik félnek arra kell tudatosan készülnie, hogy a másik majd biztos hátba akarja szúrni...
A feleség eltapsolta a bizalmat. Én képtelen lennék úgy a férjemmel élni, hogy ő szándékosan kiszúrja a gumit, hogy legyen még egy gyermekünk. Tudnál úgy lefeküdni a pároddal, hogy nem mersz bízni benne?
Én képtelen lennék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!