Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem költözik el a gyerekem!...

Nem költözik el a gyerekem! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

18 éves. Eddig teljesítettem a kötelességemet, etettem, itattam, ruháztam, iskoláztattam. Most befejezte a tanulmányait.

Én meg elfáradtam. Különböző okok miatt nem sok örömöm leltem az anyaságban. Szeretném ha dolgozna, és elköltözne itthonról, hogy végre egyedül új életet kezdhessek. De ő nem nagyon töri magát. Mit tehetnék? Van joga a saját lakásomban lakni az engedélyem nélkül, ha már elmúlt 18 és nem is tanul már?

2011. nov. 29. 14:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/168 anonim ***** válasza:
85%

65-ös: Te egy kicsit álomvilágban élsz. Vagy a jövőbe látsz, s csak olyannal alakítasz ki párkapcsolatot, akivel életed végéig együttélsz.

Ha ilyen egyszerű lenne, akkor csak boldog és stabil párkapcsotok és családok lennének a világon.

2011. nov. 29. 15:39
 72/168 anonim ***** válasza:
66%

Nem kell gyökerekkel, rosszfiúkkal, vagy kisebbségivel összeálni és nem fogják otthagyni. Akit otthagynak, az csak magának köszönheti."

Ez amolyan középkori hozzáállás. :)))))

Szerintem nem nagykorú és még álomvilágban él.:DDDDDDD

Írtam, volt olyan barátnőm, akinek a férje meghalt leukémiában és emiatt maradt egyedül.

De ez a komment... én felröhögtem rajta. :DDDD

2011. nov. 29. 15:57
 73/168 anonim ***** válasza:
64%

"A csámcsogóknak:

ismerősömnek esküvő után jött a baba. Boldogan várták a trónörököst, jól álltak anyagilag.

Majd kiderült az édesapa leukémiája. Karácsonykor van a halálának az évfordulója, az anya pedig ott maradt egyedül a gyerekkel.

Ennyit a tudatos tervezésről okostojások."

Ez nem mentesíti a leendő szülőket a tudatos tervezés alól... Magához a témához én nem kívánok hozzászólni, undorító az egész, ami itt folyik.

2011. nov. 29. 16:06
 74/168 anonim ***** válasza:
82%
Bocs, 15:05-re írtam! :)
2011. nov. 29. 16:06
 75/168 anonim ***** válasza:
23%

ma 15:39

Annak nagyon kicsi az esélye, hogy meghal...Annak viszont annál több, amit leírtam. (nem izgat a lepontozás, ez az igazság)

2011. nov. 29. 16:07
 76/168 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:04 nem kell se beszólni, se feltételezgetni (csak hogy tudd, még nincs gyerekem)

de ha kinyitnád a szemed, és szétnéznél a világban látnád, hogy nem mindenki van olyan szerencsés helyzetben hogy a szüleitől kap mondjuk egy lakást, vagy nagyobb összeget. pedig úgy is el lehet kezdeni, sokaknak sikerül is.

2011. nov. 29. 16:08
 77/168 anonim ***** válasza:
17%
Nem középkori, hanem normális hozzáállás. Bűnözővel, vagy cigánnyal jársz, hogy felröhögtél ezen? Amúgy szerintem idősebb vagyok, mint te...
2011. nov. 29. 16:10
 78/168 anonim ***** válasza:
88%

ma 16:06

szóval a tudatos tervezés azt jelenti, hogy azt is belekalkuláljuk, mi van ha az egyik szülő meghal? hát, ha ez így menne, szerintem nem is lennének gyerekek a világon

2011. nov. 29. 16:11
 79/168 anonim ***** válasza:
66%

16:04-nek:

Nekem szólt a rosszindulatú mondatod, amire csak annyit mondanék, hogy ezt nehogy tovább add a gyerekednek, mert a te fajtádból már rengetegen vannak.

Kívánok neked egy kicsivel jobb személyiséget.

(itt a bizonyítéka annak, hogy nem nevelés kérdése az egész! Ezt a véleményezőt sem hiszem, hogy ilyennek nevelte az anyja, mégis süt belőle a rosszindulat! Példák mindig vannak.)

2011. nov. 29. 16:13
 80/168 anonim ***** válasza:
76%

16:10-nek

Igen, felröhögtem, de ha idősebb vagy mint én (35 éves), akkor viszont csak sajnállak.

2011. nov. 29. 16:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!