Ennyire nem lehet elfogadni, hogy valaki nem akar gyereket?
Tudom,van,akinek ez az élete,de miért nézik le azt a nőt,aki nem akar szülni? A szokásos érvek: csak így lehet kiteljesedni, ez az ösztön, egyedül leszel öregkorodra...
Szerintem,ha valaki egyedül nem tud kiteljesedni,az máshogy sem fog(tisztelet a kivételnek), nem mindenkiben él ez az ösztön,lehet másra is fókuszálni,van akinek más a fontos,nem feltétlen a karrier,de akár a tapasztalatok szerzése más téren,a tanulás,a barátok,a kóbor kutyák mentése,szociális munkák,vagy épp csak úgy látja,inkább örökbe fogad,mert annyian vannak árvaházban,hogy az csoda,és nem akar szülni,ha felnevelhet egyet,akinek jobb életet adhat mint ami vár rá. Ha pedig valaki annyira önző,hogy 'jajj,ne maradjak egyedül öregkoromra',szerintem az szót sem érdemel.
Hatalmas nyomást érzek,hogy mindenki elvárja hogy én márpedig szüljek,úgyis meggondolom magam,mi lesz veled gyerek nélkül,és ez pokoli érzés,hogy semmibe vesznek,mert nem vagyok ősanya tipus.
Vélemény?
15.22es
Ha te nem vagy hálás a szüleidnek mert létrehoztak és felneveltek , kéretlenül akkor tényleg jobb lett volna , ha védekeznek.Vagy valami más elfoglaltságot részesítenek előnyben, ahelyett, h veled barbráltak volna.Mondjuk csokipudingot zabálnak, fenyőillatosat:D
15:39
Na tessék. Mégse szüljön mindenki???? Döntsd már el végre!
15:22-es vagyok
Sándor, Sándor. Hát már szöveget sem tudsz értelmezni ? Ülj le, egyes !
Hol olvastad te, hogy nem vagyok hálás nekik ? Igenis, hálás vagyok, mert terveim vannak, nagy terveim, amik elég nehezen megvalósíthatóak lennének, ha nem volnék a világon. De ettől függetlenül, akkor sem kértem az életemet... Sem pedig te.
Kiforgatod a szavaim és azt hiszed én mondom rosszul , mert csak azt hallod ki belőle amit ki akarsz hallani.
Ez pont rád igaz!! Kérdeztem normálisan, kinek miért fáj, ha valaki nem akar gyereket!! Érdekes, afelett elsiklottál!! Komolyan kezdem azt hinni, így a válaszaidból ítélve, hogy te valami idióta hülye gyerek lehetsz!! Fogalmazni, írni tanuljál már meg, te valódi b*lfasz!!!! Engem nem érdekel a társadalom, lesz*rom, ha elfogyunk, ahhoz meg semmi közöd, már bocs, hogy 40 évesen ki hol "csápol"! Mert ha valaki betölt egy x életkort, akkor az már ne is szórakozzon?? Jó hogy nem ássa már meg a sírját rögtön??
Szerintem meg pontosan az ilyen felfogású emberek a lelki sérültek!! :)) Szerintem te sem kaptál szeretet gyerekkorodban!! Biztos onnan ez a gyűlölet!
15.50es 83%
Ha tudsz olyat mutatni aki kérte, h megszülethessen akkor helytálló az erre vonatkozó érved.
70%-oskám Te lementél arra a szintre amikor már nem kívánok veled kommunikálni , mert semmi értelme.Az eddigi elmondottak is hiábavalók voltak.Ha csak indulatokkal tudsz válaszolni...kár rád szót fecsérelni:)
Egyébként ez után a 12 oldal után a kérdésre, miszerint:
"Ennyire nem lehet elfogadni, hogy valaki nem akar gyereket?"
úgy tűnik a válasz az, hogy: Igen, hogy ennyire nem lehet elfogadni. Vagy inkább ennyire nem képesek elfogadni.
=(
Nos én 16 vagyok, és nem óhajtok se párkapcsolatot, se gyereket.Az ok?
Karriert akarok magamnak csinálni, olyan távol a családomtól amennyire csak lehet.
Mivel ők neveltek fel, a génjeimben van hogy olyan leszek mint ők.
Nem bírom a veszekedést, nem bírom hogy megkeserítik az életünket, nem bírom az elégedetlenséget és hasonlók, nekem erre felnőtt koromban nincs szükségem, és nem akarom megkeseríteni a saját gyerekem életét, és boldogtalanná tenni egy férfit, mert a veszekedés belém van nevelve.
Ennyi!
Nem kell hogy mindenki szüljön, legalább kevesebben lennénk....
Hány éves vagy? Amúgy én utálom az ősanya típusokat (az tudod a hordozós-szoptatós-együttalvós típust jeleni, nem amire te gondolsz). Nekem van babakocsim, kiságy, gyerekszoba, nem szopik már régóta... szóval ez a másik típus... ha már jelzőket teszünk a dolgok elé.
Szóval nem kötelező, élj értelmes és értékes életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!