Ennyire nem lehet elfogadni, hogy valaki nem akar gyereket?
Tudom,van,akinek ez az élete,de miért nézik le azt a nőt,aki nem akar szülni? A szokásos érvek: csak így lehet kiteljesedni, ez az ösztön, egyedül leszel öregkorodra...
Szerintem,ha valaki egyedül nem tud kiteljesedni,az máshogy sem fog(tisztelet a kivételnek), nem mindenkiben él ez az ösztön,lehet másra is fókuszálni,van akinek más a fontos,nem feltétlen a karrier,de akár a tapasztalatok szerzése más téren,a tanulás,a barátok,a kóbor kutyák mentése,szociális munkák,vagy épp csak úgy látja,inkább örökbe fogad,mert annyian vannak árvaházban,hogy az csoda,és nem akar szülni,ha felnevelhet egyet,akinek jobb életet adhat mint ami vár rá. Ha pedig valaki annyira önző,hogy 'jajj,ne maradjak egyedül öregkoromra',szerintem az szót sem érdemel.
Hatalmas nyomást érzek,hogy mindenki elvárja hogy én márpedig szüljek,úgyis meggondolom magam,mi lesz veled gyerek nélkül,és ez pokoli érzés,hogy semmibe vesznek,mert nem vagyok ősanya tipus.
Vélemény?
Csak még annyit , h az emberi lélek egyszerűbb mit egy másodfokú egyenlet.
Menj rá Freud-ra kicsit és meglátod.Pedig vannak már sokkal jobbak is Freud óta.
Nem vagyunk ösztönlények mondja, de megy a farka után és szaporodik. Aki pedig nem teszi, az nem is ember. Logikus.
És még ki is leszünk közösítve. Jajjúgyfélek!
Kedves Sándor, nem tudom mit papolsz itt,mivel férfiként nem igazán vagy ebben kompetens. Nem Te hordod ki,szülöd meg,hízol el,veszted el a munkahelyedet,fordul fel gyökeresen az életed,függsz anyagilag a párodtól,esetleg hagynak ott egy 20 éves csitriért gyerekekkel a nyakadon! Anyámnak volt mindebben része,hát kösz nekem ez nem kell.
Úgy birom mikor pasik nyekeregnek, h szüüülni kell!!! Ti csak maradjatok szépen csöndben.
(egyik korábbi válaszoló)
Mikor írtam ezt? 'Szóval te azt mondod, hogy aki az utolsó idegszálával sem érzi hogy gyerekre vágyik az is szüljön csak mert logikus érvek szólnak mellette? Hát milyen jó is lesz majd az olyan gyereknek..'
Látsz ilyet, h írtam volna ezt valahol?
Olvasgasd el amiket írtam eddig és ha megvan , szólj már nekem is mert nem emlékszem.:)
19:38
Nem írtad, lehet. De még egy érvre sem mondtad, hogy megfelelő lenne számodra. Neked az nem ember aki nem szül. Teljesen mindegy, hogy milyen oka van rá.
Szerintem azt is lenézed, akinek nem lehet gyereke, csak azt már nem mered felvállalni. Kinézem belőled.
Kedves nem tudom ki vagy mert még egy szám se jelzi, h ki is lennél.Kedves 78%os.
Honnan a búbánatból tudjam , h te nő vagy vagy ffi?
Anyukád sorsáról pedig ki tehet?Én?
Nekem semmi hasznom nincs abból , h itt vesződök veletek max annyi, h jókat röhögnék azon amiket írtok. De az sokkal inkább szánalmas.
Abból se lehet hasznom semmi ,ha sitty -sutty 6és 9 hónap múlva kipotyogtattok magatokból egy kisvárosra való kölköt.
Csak közölni szerettem volna veletek , h szerintem a hozzáállásotok ezekhez a dolgokhoz : szokatlan ; nem elfogadott és mivelhogy nincs rendesen alátámasztva nem is helyes , sem az én véleményem szerint sem pedig a magyar társadalom többsége szerint.
Csak azért vagyok itt egyedül ,szemben állva veletek mert a többiek nem hajlandóak %okat áldozni arra, h felvilágosítson efelől titeket.Megjegyzem teljesen hiábavalóan.
Egyébként a nejem szülésznő és van szaporulat rendesen a környéken bár korántsem annyi mint 20 évvel ezelőtt.
És félő , h 15-25 év múlva a kisunokám osztályában már csak mutatóba lesz egykét fehérbőrű magyar gyerek.És 50 év múlva ha így haladunk ebben az országban a cigány lesz a hivatalos nyelv az államformája pedig Anarchiával Dúsított Káosz.Amire ti nagyívben szartok rá persze.
Nem tudom honnan gondolja bárki is ebben az országban, h jogosítva van a saját budiján kívül bármire is rászarni.
Amikor ezt a kifejezést hallom, már le is tette a kultúrszintjéről , a világhoz való hozzáállásáról és a tudásvágyáról, úgymint a hibásan pozicionált és kellően eldeformált személyiségéről a vizsgát az illető.Akkor is ha ez mostanában trendi kifejezés némely körökben.
20:04
"Honnan a búbánatból tudjam , h te nő vagy vagy ffi?"
Ne tudd. De gondolom az, hogy nem normális, ha valaki nem szül, nem a férfiakra értetted, értettétek. Vagy mégis???
"Anyukád sorsáról pedig ki tehet?Én? "
Ennek a mondatnak meg mi értelme van? Mire írtad? És mire fel emlegeted te az én anyukámat????
Ezen kívül még mindig tartom, hogy volt komoly érvem, amit nem is egyszer írtam le, de minden alkalommal átsiklottál felette. Nem írom le újra.
Amúgy az itt eltöltött haszontalan időd rászánhatnád a gyerekeidre, ha már megcsináltad őket. Én ráérek, mert nekem nincs, de te pl. ilyen hasznosan is eltölthetnéd a te időd. Mert ugye nem csak megcsinálni kell őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!