Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire nem lehet elfogadni,...

Ennyire nem lehet elfogadni, hogy valaki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

Tudom,van,akinek ez az élete,de miért nézik le azt a nőt,aki nem akar szülni? A szokásos érvek: csak így lehet kiteljesedni, ez az ösztön, egyedül leszel öregkorodra...

Szerintem,ha valaki egyedül nem tud kiteljesedni,az máshogy sem fog(tisztelet a kivételnek), nem mindenkiben él ez az ösztön,lehet másra is fókuszálni,van akinek más a fontos,nem feltétlen a karrier,de akár a tapasztalatok szerzése más téren,a tanulás,a barátok,a kóbor kutyák mentése,szociális munkák,vagy épp csak úgy látja,inkább örökbe fogad,mert annyian vannak árvaházban,hogy az csoda,és nem akar szülni,ha felnevelhet egyet,akinek jobb életet adhat mint ami vár rá. Ha pedig valaki annyira önző,hogy 'jajj,ne maradjak egyedül öregkoromra',szerintem az szót sem érdemel.

Hatalmas nyomást érzek,hogy mindenki elvárja hogy én márpedig szüljek,úgyis meggondolom magam,mi lesz veled gyerek nélkül,és ez pokoli érzés,hogy semmibe vesznek,mert nem vagyok ősanya tipus.

Vélemény?

2011. ápr. 3. 22:24
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/190 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok szingli, csak nem szültem gyereket. A páromnak már van egy felnőtt fia, le sem szarja az apját, engem meg az anyám szart le, úgyhogy a párommal egyetértünk hogy már nem szeretnénk gyermeket.
2011. ápr. 12. 14:41
 102/190 anonim ***** válasza:
84%

Egy család , egy nemzet és benne az egyedek ,csak akkor lehet sikeres és boldog , ha azt tarják fontosnak a benne lévő emberek , hogyan tehetnék boldogabbá társaikat , nem pedig a társaiktól várják a saját örömüket.

Most saját magadnak mondasz ellent!! Te nem tarthatod valami fontosnak, hogyan tedd boldogabbá embertársaid életét, mert hisz akkor elfogadnád, hogy nem vagyunk egyformák!! Nem gondolkozhatunk mind ugyanúgy!! Nekem meg azt kell közölnöm veled, hogy fogalomzavarban szenvedsz, mert nem az a szingli, akinek nincs gyereke, hanem aki tudatosan társ nélkül éli az életét!! Tehát én nem vagyok szingli! Szánalmas, ahogy fröcsögsz itt, meg úgy általában a felfogásod sem lehet ép, ha szerinted nem normális, aki nem szül gyereket, de az normális, aki üti a gyerekét!!

Ennyit rólad!

2011. ápr. 12. 14:42
 103/190 anonim ***** válasza:
21%

'A kérdező kommentje:

Én leírom neked bátran,miért nem akarok gyereket:

1.Gusztustalannak találom őket. Ez van.

2.Nem bírom a gyerekbőgést.

3.Undorodom a szaros pelenkától.

4.Párom is hasonlóképp van.

5.Csak hogy a "kevés a magyar" állítást cáfoljam: világméretűen viszont kvasokan vagyunk,folyunk lefele a földgolyóról. ..'

Ezek nem érvek , ez valami elkényeztetett nyafogás.Ami aggodalomra ad okot.Ha ez igaz és komolyan is gondolod.Nem tudom , h bírtál eddig is ebben a világban létezni, hacsak nem vagy ufó:XD

Mondták már nekem, de nem hittem azt , h elképesztő mérteket ölt manapság ez a liberalizmusból fakadó elfajzás.De az itt lévő válaszhalmaz és a válaszok értékelése, a kedves kérdező kommentje meggyőzött arról , h értékrendbeli válság van és nincs rend a fejecskékben!!

-Te vagy a GUSZTUSTALAN hA EGY KISBABÁRA AZT MONDOD, mert ilyet mersz leírni!!+!Ez van .Te biztos plüssmacinak születtél.

-persze te nem bőgtél babakorodban,az Aidát énekelted abból is csakis a győzelmi kórust egyedül 4 szólamban!

-Undorodol a szaros pellenkától , biztos mert te csokispudingot kakicáltál, fenyőillatosat

-van párod? ffi vagy nő? mert az ufóknál sose lehet tudni,vagy ufó ő is mint Te:))

-téged nem érdekel mennyi magyar van?

mostmár 100as , h ufó vagy:XD

Szánalmas vagy:(

2011. ápr. 12. 14:49
 104/190 anonim ***** válasza:
93%

Engem marhára nem érdekel, hogy ki akar és ki nem akar gyereket, de azt nem értem, hogy ezzel miért kell kérkedni? Hogy márpedig te nem akarsz. Miért, napi szinten győzködnek, hogy márpedig de szüljél??? Nem tudom elképzelni, hogy a szülein kívül bárki is kapacitálná a szülésre az ilyen embereket. Én most várom az első gyerekemet, 30 éves vagyok de soha senki meg nem kérdezte, hogy mikor szülök már, akarok-e szülni stb. Ki várja el tőled, hogy szüljél?

Amúgy szerintem egyáltalán nem baj az, ha nem szaporodik mindenki, a baj inkább ott van , hogy azok az emberek szaporodnak nagy számban, akiknek nagyon nem kéne. Azok, akik tényleg értelmesek, normális értékrenddel rendelkeznek, el is tudnak tartani 1-2-több gyereket, azok érdekes módon ritkán vállalnak 2-nél többet.

2011. ápr. 12. 14:51
 105/190 anonim ***** válasza:
58%

Gyakorlatilag leírtad azt, hogy miért nem akarsz KISBABÁT.

mert ezek 2 év alatt lassan eltűnnek, mármint a pelenka meg a gusztustalanok.

Hát akkor miért nem fogadz örökbe egy 10éves einstein kislányt aki maga mossa Ariellel a ruháit, relatív elméleteket fejteget, szobatiszta és hű mint egy kutya.

2011. ápr. 12. 14:55
 106/190 anonim ***** válasza:
43%

SÁndor ! Te vagy a SZÁNALMAS !

Unom a hozzáböföggéseidet, d e szerintem nem csak én.

Csatlakozom ahhoz a hozzászólóhoz, aki azt írta, hogy undorodik a kolyköktől meg gusztustalannak találja őket. ÉN IS !

És nem, nem kakiltunk fenyőillatút, nem csokipudingot, ordítottunk, bőgtünk, nyálasak, pisisek voltunk. Ezt mindenki tudja magáról, el is ismerem. De szóltam én anyámnak, hogy heló, szeretném, ha világra hoznál ? NEM ! És te sem, és a többi válaszoló egyike sem. Szüleink vállaltak minket ezekkel a tulajdonságokkal együtt. Akkor meg mi a kérdés ?

Tegyük fel, hogy te utálod a kutyákat, én viszont szeretem őket. Te leírod ezt egy kérdésben, én meg felháborodok, hogy de hát mekkora örömet tud okozni, mekkora szeretet ad, megvéd stb. Akkor neked hogy állna a szád, ha egy olyan nézetet akarnának ráderőszakolni, amit te nem vallasz ?

Hagyjuk már a francba ezt a vitát. Pont, ti, ti "önzetlen" egyedek, akik -ahgy ovlastam néhány hozzászólásban-azzal az indokkal szülnek gyereket, hogy 80 éves korukban legyen, ki rájuk nyitja az ajtót., ti mondjátok, hogy mekkora önzőek vagyunk, erőszakosak, elferdültek.

Nem is tudom, hogy melyik fél bizonygatja a mondanivalóját.

2011. ápr. 12. 15:22
 107/190 A kérdező kommentje:

Kedves Sándor!

Van egy olyan érzésem,hogy te szimplán csak egy TROLL vagy.

2011. ápr. 12. 15:26
 108/190 anonim ***** válasza:
72%

Én például főleg a szüléstől félek, a fájdalmaktól,a kiszolgáltatottságtól. Meg hogy terhesség alatt megváltozik az alakom és sosem lesz már a régi. :(

Illetve nem szeretnék megbolondulni a munka-gyereknevelés-háztartás háromzögében,hogy magamra sose jusson időm! mert a mai magyar valóság ez...

Szeretnék egy kényelmes életet,olyan munkával,amit szeretek( ezért tanulok rengeteget). Meg sok hobbim,barátom van,szeretnék kiteljesedni ezekben is.Nekem egy gyerek már nyűg lenne ezek mellett.

2011. ápr. 12. 15:28
 109/190 anonim ***** válasza:
5%

A szinglit nem terád értettem 70%os.Kiforgatod a szavaim és azt hiszed én mondom rosszul , mert csak azt hallod ki belőle amit ki akarsz hallani.Olyan vagy mint a süket öreglány a szomszédból.Kérdi tőle a munkanélküli gyerektelen alkesz fia:Milyen nap van ma?Válasz: Tököt főzök.

De elmondom neked másképp , értsd végre jól: Amikor kivonja magát egy nő az általános társadalmi elvárások alól akkor ne csodálkozzon, ha ezt a környezete tágabb családja nem fogja éljenezve tapsikolással fogadni.És azon se képedjen el ha különféle jelzőkkel illetik és elítélik.Főleg ha még kérkedik is vele.

Egyébként tényleg nem érdekel személy szerint engem az ,h ti mit nem csináltok.Csak leírom a véleményem , ha akarod elfogadod ha nem akkor támadd érvekkel.

Sajnos van a tágabb családomban is ilyen mint ti akik eddig különféle kifogásokkal takaróztak.Ilyen majdnem 40 éves rockerek:D (megjegyzem szerintem 30 fölött az ember autót vezet, házat épít, gyereket nevel és nem rockkoncerteken csápol:))

Minden kornak megvannak maga viselkedésformái és elvárásai ami helyileg és etnikailag is változó.Ha azt fogjuk beállítani tolerálható viselkedésnek,h egészséges nők nem szülnek egészséges utódokat akkor a fajunkat , kultúránkat és a nemzetünket sodorjuk végveszélybe.Akkor majd az fog következni, h a férfiak majd nem akarnak dolgozni mert az olyan büdi+ciki:)?

Ha az emberiség óta fennálló normalitásokat mellőzzük és helyette elfogadjuk a devianciát és a mittomén milyen kifogás nyafogásokat akkor hova jutunk?

2011. ápr. 12. 15:28
 110/190 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom elképzelni, hogy a szülein kívül bárki is kapacitálná a szülésre az ilyen embereket."

Engem csak anyám nem b*szogat ezzel, ellenben vadidegenek győzködnek. Mintha ezen múlna az ő életük.

2011. ápr. 12. 15:34
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!