Férjem nem akar már több gyereket, én ezt nehezen tudom elfogadni mit tegyek?
Van már három gyerekünk a férjem nem szeretne többet, én viszont szeretnék még egyet, ő teljesen elzárkózik,anyagi oka nem lenne, nem nyomorgunk, tehát nem ilyen oka, csak annyit mond, fogadjam el, hogy ő nem szeretne többet, a hármat is fel kell nevelni.
Mit tehetek, nem lenne lelkiismeretem átverni, hogy véletlenül teherbe esek, annak ellenére, hogy tudom,akkor nem mondaná, hogy vetessem el.
Én úgy érzem belebetegszem, ha nem lehet még egy gyerekem, tudom, hogy más meg évekig küzd, hogy egyáltalán legyen, ilyenkor mindig erre gondolok, hogy mennyire önző vagyok, de nem tehetek róla, ezt érzem belül.
Szerintem te jódolgodban már nem tudsz mit kitalálni...
Van már 3, ha a férjed nem akar, hát nem akar, marad elég tennivalótok így is.
Foglald el magad, keress más életcélt is.
Lehet szeretné már látni benned a nőt is, nemcsak az anyát. Meg tudom érteni.
Félre ne értsd, semmi baj vele. Nagy családban nőttem fel. Nyolcan vagyunk testvérek, anyagilag is megengtehették a szüleink s nem segélyből éltünk.
Elgondolkoztál már azon, miért szeretnél még több gyereket?
szerintem várj pár évet, amikor kezd feltérképeződni, hogy lesz a gyerekeknek jövőjük és akkor hozd fel megint
jelenleg felelősséget vett a nyakába 3 gyereket teljes lelkiismerettel, odaadással akar nevelni
amikor megnyugszik, hogy minden rendben halad, akkor lesz nyitott még egyre
szerintem
lehet fél, hogy négynél már elveszti a fonalat, nem tud megfelelő figyelmet fordítani
lehet jól írtad, hogy valahol önző vagy
Mennyire szeretitek egymást a férjeddel? Szereted annyira, hogy elfogadd nem akar több gyereket? Szeret ő annyira, hogy elfogadja te akarsz még gyereket?
Én/mi a feleségemmel szeretnénk, de sajnos már nem lehet :(.
Két dologért mindenre képes egy nő.
1. Hogy legyen gyereke.
2. Hogy ne legyen gyereke.
Vajon mi lehet a férjed oka? És az van-e olyan fontos mint a te vágyad? Sajnos csak kérdések jönnek válaszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!