Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem nem akar már több...

Voszi kérdése:

Férjem nem akar már több gyereket, én ezt nehezen tudom elfogadni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van már három gyerekünk a férjem nem szeretne többet, én viszont szeretnék még egyet, ő teljesen elzárkózik,anyagi oka nem lenne, nem nyomorgunk, tehát nem ilyen oka, csak annyit mond, fogadjam el, hogy ő nem szeretne többet, a hármat is fel kell nevelni.

Mit tehetek, nem lenne lelkiismeretem átverni, hogy véletlenül teherbe esek, annak ellenére, hogy tudom,akkor nem mondaná, hogy vetessem el.

Én úgy érzem belebetegszem, ha nem lehet még egy gyerekem, tudom, hogy más meg évekig küzd, hogy egyáltalán legyen, ilyenkor mindig erre gondolok, hogy mennyire önző vagyok, de nem tehetek róla, ezt érzem belül.

2011. márc. 5. 23:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
57%
Te beteg vagy! Minek akarsz még gyereket? Már a három is sok! Ja, nem akarsz dolgozni, jobb otthon lébecolni? Magyarázd már el, mi a jó ennyi gyerekben? Nincs jobb dolgod?
2011. márc. 6. 00:09
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Arra nem gondoltál,hogy a szerencsétlen férjed,már szeretne végre nőt,szeretőt,feleséget látni benned,nem pedig egy tenyészkancát?Meg már lehet halálra is dolgozza magát..
2011. márc. 6. 00:20
 13/27 anonim ***** válasza:
81%

Bár ez nem megnyugtató válasz, de van már 3, akit szerethetsz. Próbáld meg "beérni" ennyivel, ha változik a férjed, akkor még mindig egyszerűbb elkezdeni, mintha most összejönne és nem bírná a negyediket.

Úgy érzem most neked kell engedni.

2011. márc. 6. 00:21
 14/27 anonim ***** válasza:
84%

FromOz ismét kivette a számból a falatot. Egyetértek.

Még annyit, hogy a 4. után is lehet ugyanígy éreznél, és a három is már szép élmény, próbáld megtalálni a férjedben is örömöd, mert így lehet azt kezdi el érezni, hogy ő már nem fontos neked, csak a gyerekek, és ezt nehéz lehet elviselni egy férfinak. Ő még téded is akar, nem csak a babázást.

2011. márc. 6. 01:31
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem bantasbol, de gondolkodj el, hogy ez miert olyan fontos neked, hogy belebetegednel. Az eletnek mas ertelme is van. Ugy alakitsd az eletedet, hogy a gyerekeiden kivul mas is legyen benne, hisz mihez fogsz kezdeni, ha felnonek? Ha 10 gyereked van, akkor is felnonek mindannyian egyszer, el kell oket majd engedned. Mibol gondolod, hogyha 3 gyerek nem elegit ki, akkor 4 fog? Nagyon valoszinu, hogy az van, amit mar irtak elottem. A ferjed csak szeretne, ha az a 3 gyerek (az sem keves) felnone normalisan, nehez sok gyerekre egyenkent idot forditani. Anyakent ez a velemenyem. Mindenkepp beszeljetek errol reszletesen, a ferjed is indokolja meg a donteset es akkor nem fogsz azon gondolkodni, hogy miert nem akarja.
2011. márc. 6. 03:17
 16/27 anonim ***** válasza:
84%

1. A férjednek tökéletesen igaza van, mert ugyan most még nem annyira gond a gyerekeket eltartani, de késöbb nem mindegy, hogy három jár középsikolába/egyetemre, vagy négy. (Én már a hármat is meggondolandónak tartanám, kettöt is elég nehéz rendesen felnevelni)

2. A férjed néha szeretne egy feleséget is, nem csak a gyerekei anyját maga körül, akinek csak a teherbeesésen meg a gyerekeken jár az esze.

3. Az, hogy most van elég pénzetek és meg tudtok élni, nem jelenti azt, hogy mindig igy lesz - ha elvesziti a munkáját, akkor ki tart el ennyi gyekeket?

4. Ha ennyire sok az idöd, akkor menj el dolgozni és nem lesznek ilyen bajaid.

2011. márc. 6. 08:40
 17/27 anonim ***** válasza:
71%
Az,hogy most nincsenek anyagi problémáitok az nem jelenti,hogy nem is lesznek! Történhet bármi! Elvesztitek a munkátokat, Isten na adja meghal a férjed stb. Szerintem egy kicsit felelőtlenség is, mert csak a pillanatnyi helyzetet nézed és nem gondolsz bele a jövőbe! Szép nagy család vagytok ti így is!
2011. márc. 6. 09:12
 18/27 anonim ***** válasza:
52%

De most komolyan!

Itt jópáran csupán a kérdésre válaszoltak, hanem a salyát berögződéseiket és félelmeiket írták le.

Amúgy korábban már válaszoltam a kérdésre.

2011. márc. 6. 10:03
 19/27 anonim ***** válasza:
76%

Engem az érdekelne mennyi idős vagy? Nem lehet, hogy még utoljára szeretnél egyet babázni?

Nagyon sok nőnél előjön ez 40 éves kor után pl. Amikor már azt érzi, hogy esetleg ez egy utolsó lehetőség még egy gyerekre.

Sajnos ezek a dolgok olyankor nem szoktak jól elsülni.

Ez most olyan dolog, amit logikusan kell végiggondolnod és nem az alapján, hogy mit mond a szíved. A férjeddel az elején hány gyereket terveztetek?

Mert ki tudja! Lehet neki már a 3 is sok, Te pedig még egyet akarnál.

Ha nem lenne gyermeketek megérteném, hogy probléma, amiért a férjed nem akar, de itt valami más problémának kell hogy legyen.

Mit szeretnél pótolni egy újabb gyerekkel? Mit kapsz tőle, amit a másik 3-tól nem? Vagy akár amit a férjedtől nem kapsz meg?

2011. márc. 6. 10:47
 20/27 napietus ***** válasza:
100%
a gyerekvállalás közös döntés, mindegy, hogy az elsőről vagy a negyedikről van szó. ha bármelyik fél nem szeretné, annak jó vége nem lehet. meg kellene értened a férjed álláspontját, biztos, hogy van rá oka. mindannyian mondunk le vágyainkról a családunk kedvéért. amúgy az sem normális, hogy ennyire nagyon erőlteted ezt a dolgot. van már 3 gyereked, nem gondolom, hogy untakoznál...
2011. márc. 6. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!