Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem nem akar már több...

Voszi kérdése:

Férjem nem akar már több gyereket, én ezt nehezen tudom elfogadni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van már három gyerekünk a férjem nem szeretne többet, én viszont szeretnék még egyet, ő teljesen elzárkózik,anyagi oka nem lenne, nem nyomorgunk, tehát nem ilyen oka, csak annyit mond, fogadjam el, hogy ő nem szeretne többet, a hármat is fel kell nevelni.

Mit tehetek, nem lenne lelkiismeretem átverni, hogy véletlenül teherbe esek, annak ellenére, hogy tudom,akkor nem mondaná, hogy vetessem el.

Én úgy érzem belebetegszem, ha nem lehet még egy gyerekem, tudom, hogy más meg évekig küzd, hogy egyáltalán legyen, ilyenkor mindig erre gondolok, hogy mennyire önző vagyok, de nem tehetek róla, ezt érzem belül.

2011. márc. 5. 23:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a kérdező nem reagál a válaszokra, és nem írja le, hogy tkp. miért is vágyik annyira még gyerekre?!
2011. márc. 6. 14:31
 22/27 anonim ***** válasza:
88%

az én bnőm is detto ilyen, csak neki a férj nem tiltotta meg a szülést

négy gyereke van, és amikor a másodikat várta és kórházban volt, annyit mondott, már úgy várja a harmadikat is!!!!

a férj halálra dolgozza magát, ő takarít néha, de élnek 4 gyerekkel a semmiből önkormányzatis lakásban.

én olvastam olyat, hogy vannak nők akik a gyerekkel takaróznak, a gyerekeikre büszkék, mert önmagukra nem tudnak az lenni.

egyedül az anyaságban érik azt, hogy jók valamire, hogy értékelhetőek, vagy értékesek és fontosak.

de ez csak egy tézis!!!!!remélem nem leszek lepontozva

2011. márc. 6. 14:35
 23/27 anonim ***** válasza:
65%
Mi vagy te, egy tenyészkanca? A sok szüléstől (ha csak nem császároztak) akkora lesz a pi**ád, hogy a férjed semmi örömet nem fog benned találni, és majd másnál keresi! Ez hiányzik? Gyerekgyár......
2011. márc. 6. 21:17
 24/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, aki hozzászólt a kérdéshez.

Először is azért a bántó dolgok nem esnek jól, ez a tenyészkanca és stb.

Nem unatkozom, van munkahelyem,azt hogy miért szeretnék még egy gyereket, igazából nem tudom megfogalmazni.

Aki még ilyen bántót írt,hozzáteszem, hogy sosem voltam vékony, és így is szeret a férjem, a másik hoyg minden szülésem természetes volt, sőt volt egy negyedik babánk, az első, sajnos ő egy ritka betegséggel született és néhány hónaposan meghalt.

természetesen tiszteletben tartom a férjem érzéseit, és tudom, hogy ez egy közös döntés, ha nem így lenne, már rég "véletlenül" teherbe estem volna.

Nem vádaskodást szerettem volna, (akinek nem inge ne vegye magára), hanem kultúrált válaszokat, és aki így válaszolt annak köszönöm.

2011. márc. 7. 11:52
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem probalj belekezdeni valami teljesen ujba az eletedben. Talan egy uj hobbi segitene errol elterelni a figyelmedet. Szerintem hatalmas dolog, hogy 3 gyereket nevelsz. En meg harmat sem mernek vallalni, nem anyagiak miatt...
2011. márc. 7. 15:22
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Meg van ! A te esetedben szerintem pótolni szeretnéd az első babátokat.

Azt nem fogod tudni. Őt nem fogod újra szülni. Ő a szívedben él tovább ! Már van három kicsitek, egyik sem pótolja őt, a többi sem fogja. Próbáld meg elfogadni, és élvezd az életed férjeddel és a három gyereketekkel. Figyelj fel az apró és nem apró pozitív dolgokra, amiket észre sem vesz az ember olyan természetesek. Ne haragudj a férjedre, nincs okod rá !

2011. márc. 7. 15:33
 27/27 anonim ***** válasza:

14:35-ös vagyok

az én barátnőmnek nem kellett semmi ilyet pótolni a négy gyerekével....

2011. márc. 7. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!