Miért van az hogy én nem akarom a gyereket szoptatni? Egyszerüen ugy érzem hogy a gyerek élösködne rajtam és ezt sehogyan se tudom elfogadni. Már lassan 2 hetes lesz, és már az elejétöl kezdve tápszert kap.50 kilo vagyok nem is hisztam szinte semmit.
Még van de, apasztom el nem tudom miért van ez.
Szedek hormon tartalmu gyogyszert ami elapasztja.
Akkor ne szoptatsd, ha ez neked jó, szegény gyerekedet azért sajnálom. Mi lesz később, ha már most ezt érzed.
Én sem HÍZTAM semmit, mégis 5 hónapja szoptatok és fogok, amíg tudok.
Elég fura vagy mindenestere.
Bocs,hogy ilyet kérdezek,de akkor miért vállaltál gyereket,ha úgy érzed a szopi közben élösködik rajtad?!Ilyen hozzá állásal,hogy fogod felnevelni?Mert bizony fel kéne.Nekem most 3 hónapos a kislányom és küzdök azzal,hogy tudjam szoptatni,mert neki az a legjobb.És nekünk ha már egyszer anyukák vagyunk azt kell nézni,hogy nekik mi a jó.
23/L
Szia!
Azért ez nem jó dolog, hogy élősködőnek érzed a babádat. Ilyen fura érzést máskor is érzel vele kapcsolatban, vagy csak szoptatáskor. Össze kell szoknotok, lehet, hogy Neked nehezebben megy.Van elég segítséged?
A babád boldog lenne biztos, ha szoptatnád.Adj még esélyt magatoknak, és ha csak egy pici időre is, de próbáld mellre tenni. Próbáld meglátni a szép oldalát! Nincs szebb számomra, mint amikor látom, hogy jóízűen eszik a kisfiam. Ne add fel, tényleg boldog dolog a szoptatás!
akkor fejd ki a tejed és add oda neki cumisüvegből!!!!
ne legyél már ennyire önző!!! a babának a te anyatejedre van szüksége, az egészsége miatt is!!!!!
orvos mit mondott erre a hülyeségedre???!!!!
Eddig is benned "eloskodott". El kell h keseritselek, de meg kozel 18 evig rajtad fog "eloskodni". Azert remelem, tisztaban vagy vele, h nem egy hazi allatot vallaltal, amit ha megunsz el lehet dobni?
Egyebkent, az hogy hany kilo vagy nem igazan ertem, h jon a temahoz.
Keress fel egy szakembert, lehet, h szules utani depressziod van.
Szeretem akartuk ö az életünk értelme, csak a szoptatást nem akarom, más helyzetben nem érzem hogy élösködik.
Amikor a szoptatásra gondolok egyszerüen elfog a düh a harag.
De csak ekkor máskor nem, és valahol ilyesztö, de nem tudok mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!