Miért van az hogy én nem akarom a gyereket szoptatni? Egyszerüen ugy érzem hogy a gyerek élösködne rajtam és ezt sehogyan se tudom elfogadni. Már lassan 2 hetes lesz, és már az elejétöl kezdve tápszert kap.50 kilo vagyok nem is hisztam szinte semmit.
Összeszoktam vele bujni persze.
De már nincs tej ugyhogy fejni nem lehet.
de összeszoktam vele bujni, szeretem öt.
Ne haragudj, de biztos, hohgy neked a fejedben van valami nagy baj.
Inkább ne szülj még egy gyereket.
Mondhatom GYÖNYÖRŰ!!!
Diplomás létedre elég agyatlan vagy!
Szegény gyerek!
Ne a diplomáddal vergődj,hanem próbálj úgy viselkedni mint egy ANYA!!!!
Egyébként meg én nem reklámoznám,h az ELTE-n végeztem :)))
Én voltam az, aki nemrég a részletek után érdeklődtem. De a válasz-kommentedben ugyanazt írtad le, mint előtte.. Mégis, mi az, ami miatt ennyire ellenzed a szoptatást? A lehetséges fájdalom? Nem érzed úgy, hogy ennek köze lehet a pánikbetegségedhez?
Van némi tapasztalatom az utóbbiról, a szülés előtt nekem is voltak hasonló tüneteim, másodjára már a terhességem alatt (igaz, az enyém a tanult szorongásos típus).
Az enyém meg halál félelem, fulladás, szívdobogás, stb.
A helyesírásom régen se volt jó.
Nem a lehetséges fájdalom miatt nem szoptatok, hanem azért mert nem akarom h belőlem élősködjön,
és tönkre b....a a mellemet.
És ezt nem nagyon szeretném ha előfordulna.
Pénteken voltunk orvosnál vizsgálaton és makk egészséges tápszeres létére. Nem fog meghalni. Egyébként megsúgom nem én vagyok az egyetlen lány aki ezen az állás ponton van. Ja és a gyerek orvosnak elmondtam, csak ennyit mondod: Anyuka ahogy jónak látja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!