Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért van az hogy én nem...

Miért van az hogy én nem akarom a gyereket szoptatni? Egyszerüen ugy érzem hogy a gyerek élösködne rajtam és ezt sehogyan se tudom elfogadni. Már lassan 2 hetes lesz, és már az elejétöl kezdve tápszert kap.50 kilo vagyok nem is hisztam szinte semmit.

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 19:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 anonim válasza:
53%
Miért lett törölve az apuka kommentje????????????????
2009. aug. 5. 16:06
 32/103 anonim ***** válasza:
59%
Ne haragudj,én ezt nem tudom megérteni.Nem is találok szavakat.És ha régen éltél volna,mikor nem voltak tápszerek,végig nézted volna,hogy hal éhen a kis "élősködő".Remélem tényleg beteg vagy,van valami a fejedben,nem pedig a melleidet félted.Pontozz le,de ez felfoghatatlan számomra.Akkor miért nem fejed le és adod neki cumis üvegből a tejet?
2009. aug. 5. 17:20
 33/103 anonim ***** válasza:
60%

Apuka válasza azért lett törölve,mert akkora marhaságot írt,h nem bírták elnézni és inkább törölték :)))

Egyébként a válaszok elején ha bejelölöd a "szeretnéd a nem hasznos válaszokat is látni" akkor fogja kidobni.

2009. aug. 5. 17:34
 34/103 anonim ***** válasza:
64%

Kedves apukának üzenem hogy az én párom számára nincs szebb látvány mint mikor arra jön haza hogy a kicsit szoptatom.

Szegény anyuka(?), a férjed valószinü magas mércét állitott eléd, aminek próbálsz megfelelni, remélem érted mire gondolok. Ha nem, akkor csak annyi hogy én a férjemtől még 5 kiló felesleggel is millió bókot kapok ami rengeteg energiát ad nekem mindenben.

2009. aug. 5. 18:07
 35/103 xStefix ***** válasza:
95%

Szia!

Hm. Miért tetted fel a kérdést, hogy vajon miért nem akarod szoptatni a babádat? A kommentekben csak pár szóban írtál róla, de mintha tökéletesen tudnád, miért teszed ezt. Így viszont a kérdés sem igazi kérdés már, inkább csak a kedélyeket korbácsolja fel...

A szoptatással "járó" fájdalom egyáltalán nem törvényszerű és nem elviselhetetlen, ha tudod mit és hogyan kell (jól) csinálni - ebben tudnak segíteni a szoptatási szakemberek. A mell formája pedig idővel a szoptatáson kívül is változik, igaz, valószínűleg jóval lassabban.

Egyébként ha már elindult a téma, engem érdekelne részletesebben is, hogy mit érzel, miért vagy mérges vagy dühös, ha a szoptatásra gondolsz. Miért olyan elfogadhatatlan számodra? A babád a terhesség ideje alatt is belőled élt, ugyanígy élősködött rajtad. Így visszanézve azt nem érzed szintúgy visszataszítónak?

Nem provokációból írtam a hsz-emet, hanem mert komolyan érdekel a dolog. Terveim szerint szoptatási segítő0 szer0

2009. aug. 5. 19:01
 36/103 A kérdező kommentje:

Terhességem alatt nem gondoltam ezt, hogy ö élösködö lenne.

De ez már akkor kifejlödött hogy nem akarom majd szoptatni.

Én már ugy indultam neki hogy egyszerüen nem.

Másban nem törnek elö ezek az érzések.

Csak ha a szoptatást meghallom, már arra idegbeteg leszek aki mondja.

Egyszerüen nem.

A férjem elfogadta ö mostmár nem szol bele.

Érdekes módon ha ö kezd el játszani a mellemel rá nem jönnek elö ezek az érzések, csak a gyerekre.

2009. aug. 6. 07:05
 37/103 anonim ***** válasza:
60%
Az ilyen "anyának",mint te nem lenne szabad gyermeket vállalni!!!Egy őnző p...a lehetsz a férjeddel eggyütt.Pontozz le nyugodtan.
2009. aug. 6. 10:25
 38/103 anonim ***** válasza:
65%

Most újra leírtad,amit már egyszer megtettél...

Szerintem betegesen bebeszéled magadnak,h a szoptatás ezért meg azért nem jó..

Ész érveket nem tudsz.Egyszerűen nincs normális magyarázatod erre a hülyeségedre.

Te beteg vagy és kész!!!

Nem szégyen,más is küzd depresszióval a szülés után..

Csak tudni kell felismerni és még időben cselekedni.

2009. aug. 6. 13:02
 39/103 A kérdező kommentje:

Ez nem depresszio, tudom mert pánikbeteg vagyok.

A válasz nem fogom soha egyik gyerekemet se etetni igy, ki tudja lehet a mellem nem birná.

És ezt nem akarom kockáztatni, a gyereknek meg semmi baja nem lesz ha tápit kap.

Felnö. Ennyi kész, téma lezárva!! Reméltem megtud vki gyözni de egyikötök se képes rá. Hát sajnálom. Sziasztok és minden jót nektek.

2009. aug. 6. 13:40
 40/103 anonim ***** válasza:
92%
Még egy kérdés: összebújni szeretsz a kicsivel? Ha igen próbáld úgy eteni cumisüvegből minél gyakrabban, hogy mindkettőtök felsőteste meztelen (ha fáztok takard be magatokat). És ha tudod még, fejd le a tejet és üvegből add neki. Ezt meg tudnád tenni?
2009. aug. 6. 16:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!