Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért van az hogy én nem...

Miért van az hogy én nem akarom a gyereket szoptatni? Egyszerüen ugy érzem hogy a gyerek élösködne rajtam és ezt sehogyan se tudom elfogadni. Már lassan 2 hetes lesz, és már az elejétöl kezdve tápszert kap.50 kilo vagyok nem is hisztam szinte semmit.

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 19:03
 81/103 anonim ***** válasza:
28%
A kérdésemben azért írtam 2 hetet, hogy tudjam mihez viszonyítani a válaszokat.
2009. aug. 14. 09:03
 82/103 anonim ***** válasza:
48%
Lehet hogy a szoptatás nem kell a nyugodt békés családi élethez, de áruld már el nekem hogy hogyan lehet békés és boldog családi életet élni, hogy az anyja 1 évesen otthon hagyja majd a gyereket, hogy idegen (ja bocs, már nem idegen) hapsikkal henteregjen. És a kedves férjed mit szól ehhez? Vagy az ő "munkaköre" is hasonló? Remélem azért terhesen nem szerepeltél ilyen "művészi alkotásokban"!
2009. aug. 14. 09:35
 83/103 anonim ***** válasza:
26%
Ö is munkabeli volt de már abba hagyta, most próbál engem is rávenni, de lehet hogy hallgatok rá.
2009. aug. 14. 09:43
 84/103 anonim ***** válasza:
26%
Terhesen nem amikor kiderült hogy terhes vagyok, nem forgattam már.
2009. aug. 14. 09:44
 85/103 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem hallgass rá! Ha ezt kéri tőled, akkor biztos nem örül annak, hogy élete párja, aki a gyermeke anyja ilyen ipart űz!

Mindenesetre sok boldogságot nektek, remélem megjön az eszed!

2009. aug. 14. 13:49
 86/103 anonim ***** válasza:
47%
08:34-es! Az ha valaki normális hangnemben szeretne folytatni értelmes, hasznos társalgást (akár vitát) az nem szenteskedés! Tudom hogy egyszerűbb primitív módon vagdalkozni, de abból senki semmi hasznot nem lát, csak szítja tovább az indulatokat, ahogyan itt is látod!
2009. aug. 14. 14:14
 87/103 anonim ***** válasza:
80%
En szoptattam a gyerekeim, megis ugyanolyanok a melleim, mint elotte. A ferjem szerint semmit sem valtoztak. Ha valtoztak volna, akkor is ugyanigy dontottem volna.
2009. aug. 17. 22:46
 88/103 anonim ***** válasza:
100%
Lehet le fogtok pontozni, én is felháborodtam a dolgon, de próbáljuk meg a gyökereknél keresni a problémát. Kedves kérdező, neked téged szoptatott az édesanyád?? milyen volt a viszonyod vele? valószinűleg Téged is abban a korban ért a sérülés.. De ez az ellforduló viselkedés a gyerekednél is komoly problémákat okozhat később
2009. nov. 19. 22:41
 89/103 anonim ***** válasza:
Engem nem szoptatott, és nagyon jó a viszonyom vele, imádom, szeretem, és ő is engem. Mindent meg tudunk beszélni, segít mindenben. Nagyon szeretjük egymást. Az idén lesz 59 éves.
2009. nov. 20. 06:52
 90/103 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy így írok és nem úgy hogy a kérdező válsza. Nem engedi a gép.
2009. nov. 20. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!