Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért van az hogy én nem...

Miért van az hogy én nem akarom a gyereket szoptatni? Egyszerüen ugy érzem hogy a gyerek élösködne rajtam és ezt sehogyan se tudom elfogadni. Már lassan 2 hetes lesz, és már az elejétöl kezdve tápszert kap.50 kilo vagyok nem is hisztam szinte semmit.

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 19:03
 51/103 anonim ***** válasza:
41%
Nem kellett volna itt feltenned egy ilyen kérdést mert csak sértegetéseket, támadásokat fogsz kapni. Én nem ítéllek el, sőt megértelek, az én fejem is tele volt ilyen gondolatokkal annak ellenére (és ezt nem értik meg mások) hogy a legfontosabb az életemben nekem is a gyerekem. Én leküzdöttem magamban a haragot, az undort és a félelmet de csak és kizárólag a szoptatás egészségügyi előnyei miatt. Szoptattam becsülettel, fél évig de soha egy percét sem élveztem, úgy tettem mintha valaki más lennék, mintha nem is velem történne az egész, nagyon nehéz volt. Csak annyit akartam elmondani hogy igenis van aki így érez és nem direkt csinálja, kényeskedésből, nem tehet róla. Szóval hagyjátok abba a támadásokat, ha nem tudtok segíteni, támogatni!
2009. aug. 10. 15:47
 52/103 anonim ***** válasza:
50%
Betegek vagytok!!!
2009. aug. 10. 19:32
 53/103 A kérdező kommentje:

Mért lennénk azok, örüljetek hogy nektek nincs ilyen gondotok.

Létezik egy olyan hogy tolerancia. Alap műveltség.

Dehát hogy is tudnátok hogy mi az.

2009. aug. 10. 19:36
 54/103 anonim ***** válasza:
50%
Feltételezem a "betegek" alatt a kérdezőre és rám (15:47-es válaszoló) gondolt az utolsó válaszoló. Lehet hogy igazad van és nevezhetjük betegségnek, hogy a mi gondolkodásunk abnormális, de nem tehetünk róla, nem szándékosan tesszük, mi ezt érezzük! Ha mondjuk egy tériszonyosról lenne szó akkor neki is azt mondanátok hogy: "ásd el magad, milyen hülye vagy, bezzeg én egy 100 emeletes ház tetején sem félek" ? Ez is hasonló csak más a probléma tárgya
2009. aug. 10. 19:42
 55/103 anonim ***** válasza:
47%
15:47-es!Látod,hogy te is leküzdötted?Én például utáltam ha a férjem hozzáért,de a kedvéért leküzdöttem.Mindig mondta mi lesz ha gyerekünk lesz.És mi lett?Ujra leküzdöttem.
2009. aug. 10. 22:31
 56/103 A kérdező kommentje:
Azzal sose volt gondom ha a férjem hozzáért.
2009. aug. 11. 06:15
 57/103 anonim ***** válasza:
63%

Más válaszod nincs is csak hogy a "férjednek megengeded hogy hozzáérjen" meg hogy "egyszerüen nem akarom és kész". Ezt már leirtad kb. 10szer.

Szoptatás vagy nem szoptatás, a lényeg hogy te tényleg elmebeteg vagy!

2009. aug. 11. 11:32
 58/103 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem anya az olyan nő, aki azt írja le, hogy nem szoptat, mert nem akarja, hogy ezzel szétb-a a mellét.

Fogadjuk, hogy császárral szültél, mert nem akartad, hogy kitáguljon a p*ád!

Minek neked gyerek?

Szégyelld magad, legalább ne reklámoznád, hogy ilyen vagy!

2009. aug. 11. 20:32
 59/103 anonim ***** válasza:
30%

Ja császáros voltam, programozott.

És nem szenvedek vele, és nem is szenvedtem vele akkor.

2009. aug. 12. 11:41
 60/103 anonim ***** válasza:
54%

Miért nem vettél magadnak egy olyan táskába való zsebkutyát inkább.

Annyira sajnálom a gyerekedet, nálad jobbat érdemelt volna.

Majd ha ronda és öreg agyonplasztikázott múmia leszeel és gyereked rád se fog szarni, jusson eszedbe ez a sok "jóság".

2009. aug. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!