Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért van az hogy én nem...

Miért van az hogy én nem akarom a gyereket szoptatni? Egyszerüen ugy érzem hogy a gyerek élösködne rajtam és ezt sehogyan se tudom elfogadni. Már lassan 2 hetes lesz, és már az elejétöl kezdve tápszert kap.50 kilo vagyok nem is hisztam szinte semmit.

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 19:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 xStefix ***** válasza:
40%

Ha nem lenne állati eredetű tej, sem tápszer (vagy csak sokkal rosszabb minőségű), akkor mit tennétek, szoptatni nem akaró anyukák?

Mennyiben igaz, hogy leginkább azért döntötök így, mert úgy tűnik, hogy vannak olyan ételek, amik pótolhatják az anyatejet? (Az más kérdés, hogy a szoptatást nem.)

2010. aug. 26. 21:35
 102/103 anonim ***** válasza:
Tudod a nagyik korában ahol nem volt pénz ételre, esetleg nem volt állat ott is megoldották.
2010. aug. 27. 07:32
 103/103 xStefix ***** válasza:
Igen, pl. szoptatós dajkával. De az meg már megintcsak anyatej, igaz, nem a saját anyáé. Akkor már nem lenne jobb a saját anyának szoptatni, ha képes lenne rá?
2010. aug. 27. 12:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!