Anyámnak mibaja ? Szerintem ez beteges már.
31 éves férfi vagyok. 12 éve nem élek a szüleimmel.
Anyám nagyon régóta ilyen azonban mostanában már nagyon nagyon zavar. Mindent 20x elmond, kéretlenül is.
Amikor elköltöztem egy másik lakásba, olyanokat mondott, hogy ha szállok ki a kádból akkor nehogy elessek, mert eddig zuhanyzó volt, összetöröm magam.
Olyanokkal hív fel, hogy ha forgalom a vízet nehogy lelökjem, mert látta, hogy nagyon keskeny a pultom, megégetem magam.
Azt nézi, hogy mikor voltam elérhető, mert akkor még élek. Miután kikapcsoltam, hogy ne lássa akkor írt, hogy miért kapcsoltam ki, ő így ideges.
Nézi, hogy milyen idő van nálam, majd felhív, hogy látom nagyon meleg van, hogy bírod?
Régen nézegette a vonatot amivel jártam, hogy hol jár, nem e késik, stb.
Amikor nem voltam elérhető kb 8 órán át, mert nem telefonoztam és előtte már idegesített, akkor írt a páromnak, hogy miért nem vagyok elérhető. Ő is kapcsolja be, azt is szeretné látni....
Lassan át lehetne nevezni az oldalt Gyakoriveszekedesek.hu-ra :D :D :D
Én csendben meghúzódva a háttérben, csak olvasom ezt a rengeteg életre-halálra, vérre menő veszekedést, amit műveltek (tisztelet a kivételnek) és csak nézek.
93 De miért gondolod, hogy mindenről beszámolok??? Ennek inkább pont az ellenkezője az igaz :)
De én bánom már, a te bajod, hogy nálad a szeretet egyenlő az elnyomással. Az én anyám NEM zaklat. Verd már ki a fejedből. Ne akard másra kivetíteni a SAJÁT problémáidat! Szar a kapcsolatod a szüleiddel, ok, felfogtuk. De ettől még fingod nincs mások életéről!;)
"Nem írok senkinek privátban. Se neked, se a ribncozónak. Nem vagytok ti olyan érdekesek."
De azért magadra vetted az inget! :D
Antialkoholista vagyok, tudod vannak, akik nem pótszerekkel élnek.
Csirkeszaros életed neked van, amiért még le se tudtál válni anyádékról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!