Jogos hogy ekkora dührohamot kaptam ?
Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok. Már egy ideje rakódott rám a harag hogy kb semmi szabadidőm nincs. A tanulas meg a diákmunkán kívül kb állandóan anyámat viszem a boltba, a nővéremhez, a barátnőjéhez, a dolgaira. Oké tankolnak de az időm akkor is elmegy, kb nulla a fiatalságom megélése. Ma jött ki de nagyon durván rajtam, a elvittem a boltba, utána a nővéremnél ültem amíg ő elvolt, aztán a barátnőjéhez. Mondtam hogy oda nem ülök be unatkozni, elmegyek a boltba aztán ha csörgetem akkor jöjjön ki és megyünk. Azt mondta hogy 20 percer akar maradni max. Na aztán mikor mentem érte jaj jöjjek be én is. Na bekellet ülnöm egy órát amíg elvolt. Itt utána nagyon kijött rajtam az udeg, örjöngtem, törtem zúztam és úgy vittem haza mint valami ámokfutó.tegnap 18:31
1/23 anonim válasza:
Inkább tanulj meg nemet mondani, hogy nem érsz rá/más dolgod van és nem tudod elvinni
2/23 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy. Dühroham helyett nemet is mondhattál volna.
3/23 A kérdező kommentje:
De baszki folyamatosan ha 6 napim elcseszem rá akkor a hetediket is elkell, ha meg mondanám jön a zsarolás hogy itthon lakok, azért nem kérnek bele ebbe meg abba se, felnevelt blablaba ami jogos is de ez frljogosítja hogy egy szabad napom se lehessen ? Ha rendesen mondom ez a válasz vagy nem érdekli
tegnap 18:41
4/23 anonim válasza:
Ha teheted költözz, vegyél ki szobát vagy koli és ennyi, vagy add el a kocsit és akkor nem kell elvinned
5/23 anonim válasza:
Messze él a nővéred és a barátnője? Ha egyszer otthagynád a fenébe, haza tudna menni busszal?
Írtad, hogy Oké tankolNak. A szüleidé a kocsi? Ha van neki férje (neked apád), miért nem őt nyekteti?
6/23 kutyafule4 válasza:
Az oké, hogy feszült voltál és kitört belőled, viszont nem szabad felgyűlni hagyni, nagyon egészségtelen neked is, az is rossz, hogy szanaszét törsz mindent, plusz az végképp veszélyes másra is, ha eszetlenül vezetsz ilyen állapotban. Meg kell tanulnod levezetni a feszkót illetve nemet mondani.
7/23 kutyafule4 válasza:
Ha ez a helyzet nem fenntartható próbálj elköltözni.
8/23 anonim válasza:
Vagy ha te nem tervezel vezetni valahova és fennáll hogy el kéne vinned akkor előtte igyál meg egy sört vagy egy felest és meg is van a kifogás
9/23 anonim válasza:
8-as: "nagyszerü" ötlet, ahelyett hogy megtanulna nemet mondani, legyen inkább alkololista!
10/23 anonim válasza:
Nemigazán. Ha nem akarsz sofőrt játszani mondj nemet.
Ha meg zsarol azzal hogy felnevelt ...ő akart gyereket hát ez ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!