Jogos hogy ekkora dührohamot kaptam ?
24 éves vagy, de úgy viselkedsz, mint egy hisztis gyerek.
Létezik az a szó, hogy "nem" - és el is költözhetsz, ha annyira eleged van belőlük. Senki sem tiltja meg.
19-es, a határmeghúzás az egy létező fogalom: azt jelenti, nem csicskulsz be másnak, ha zsarol, akkor sem, hanem meghúzod a SAJÁT határaidat, ergo minimalizálod a kapcsolatot olyanokkal, akik bunkók - ha anyád ha haver - vagy akár megszünteted.
De legjobb lett volna, ha meg sem szólalsz 😉
23-as, elköltözik, és máris nem kell az anyja hülyeségeit hallgatnia. Ennyire egyszerű.
El kellene már felejteni az "anyja miért olyan, hogy..."-kezdetű értetlenkedést.
Azért, mert Ő OLYAN, és a kérdező a feje tetejére állhat, sem fog anyuci megváltozni.
Anyám tisztaságmániás, kontrollmániás, stb. 21 éves koromban úgy léptem le otthonról mint a franc, nem pedig nyávogtam, hgoy "anya miért nem lehet normális?" - mert ő a büdös életben nem változik meg, azért.
Lehet hisztizni éveken át, meg a gyakorira írogatni és tűrni, meg lehet elköltözni egy szar családból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!