Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos hogy ekkora dührohamot...

Jogos hogy ekkora dührohamot kaptam ?

Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok. Már egy ideje rakódott rám a harag hogy kb semmi szabadidőm nincs. A tanulas meg a diákmunkán kívül kb állandóan anyámat viszem a boltba, a nővéremhez, a barátnőjéhez, a dolgaira. Oké tankolnak de az időm akkor is elmegy, kb nulla a fiatalságom megélése. Ma jött ki de nagyon durván rajtam, a elvittem a boltba, utána a nővéremnél ültem amíg ő elvolt, aztán a barátnőjéhez. Mondtam hogy oda nem ülök be unatkozni, elmegyek a boltba aztán ha csörgetem akkor jöjjön ki és megyünk. Azt mondta hogy 20 percer akar maradni max. Na aztán mikor mentem érte jaj jöjjek be én is. Na bekellet ülnöm egy órát amíg elvolt. Itt utána nagyon kijött rajtam az udeg, örjöngtem, törtem zúztam és úgy vittem haza mint valami ámokfutó.
tegnapelőtt 18:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

24 éves vagy, de úgy viselkedsz, mint egy hisztis gyerek.

Létezik az a szó, hogy "nem" - és el is költözhetsz, ha annyira eleged van belőlük. Senki sem tiltja meg.

tegnap 11:22
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

19-es, a határmeghúzás az egy létező fogalom: azt jelenti, nem csicskulsz be másnak, ha zsarol, akkor sem, hanem meghúzod a SAJÁT határaidat, ergo minimalizálod a kapcsolatot olyanokkal, akik bunkók - ha anyád ha haver - vagy akár megszünteted.

De legjobb lett volna, ha meg sem szólalsz 😉

tegnap 11:24
 23/25 anonim ***** válasza:
84%
#21, részben van csak igazad. Az anyja se százas, ha arra akarja kényszeríteni a 24 éves gyerekét, hogy az ő és a barátnője csivitelését hallgassa végig. Egy 6 évesnek ez lehet, hogy még program - eljátszogat a kutyával/macskával, megnézi a kakukkosórát -, de egy felnőtt fiatalembert ez már nem érdekel.
tegnap 11:26
 24/25 anonim ***** válasza:
80%
24 évesen miért nem költöztél külön? Koli, albérlet, stb...
tegnap 23:22
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

23-as, elköltözik, és máris nem kell az anyja hülyeségeit hallgatnia. Ennyire egyszerű.

El kellene már felejteni az "anyja miért olyan, hogy..."-kezdetű értetlenkedést.

Azért, mert Ő OLYAN, és a kérdező a feje tetejére állhat, sem fog anyuci megváltozni.

Anyám tisztaságmániás, kontrollmániás, stb. 21 éves koromban úgy léptem le otthonról mint a franc, nem pedig nyávogtam, hgoy "anya miért nem lehet normális?" - mert ő a büdös életben nem változik meg, azért.

Lehet hisztizni éveken át, meg a gyakorira írogatni és tűrni, meg lehet elköltözni egy szar családból.

ma 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!