Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos hogy ekkora dührohamot...

Jogos hogy ekkora dührohamot kaptam ?

Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok. Már egy ideje rakódott rám a harag hogy kb semmi szabadidőm nincs. A tanulas meg a diákmunkán kívül kb állandóan anyámat viszem a boltba, a nővéremhez, a barátnőjéhez, a dolgaira. Oké tankolnak de az időm akkor is elmegy, kb nulla a fiatalságom megélése. Ma jött ki de nagyon durván rajtam, a elvittem a boltba, utána a nővéremnél ültem amíg ő elvolt, aztán a barátnőjéhez. Mondtam hogy oda nem ülök be unatkozni, elmegyek a boltba aztán ha csörgetem akkor jöjjön ki és megyünk. Azt mondta hogy 20 percer akar maradni max. Na aztán mikor mentem érte jaj jöjjek be én is. Na bekellet ülnöm egy órát amíg elvolt. Itt utána nagyon kijött rajtam az udeg, örjöngtem, törtem zúztam és úgy vittem haza mint valami ámokfutó.
tegnapelőtt 18:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Költözni kell vagy leadni pénzt.
tegnapelőtt 19:15
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
Mit törtél el?
tegnapelőtt 19:18
 13/25 anonim ***** válasza:
17%
Betteges szittu . Mi az a body count ?
tegnapelőtt 19:21
 14/25 anonim ***** válasza:
39%
Miért is laksz anyádnál? Ja, mert ingyen van. Hát ennyike ...
tegnapelőtt 19:26
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
say N O .
tegnapelőtt 19:43
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Ha kocsira, benzinre telik, és van mukahely is, akkor telik albira is...!
tegnapelőtt 19:55
 17/25 anonim ***** válasza:
97%
Ami problemad van, azonnal add ki magadbol. Persze normalis stilusban, de ha magadban tartod, ez lesz a vege. Ne mergezd magad.
tegnapelőtt 20:12
 18/25 anonim ***** válasza:
92%
Határhúzás és mielőbbi elköltözés a megoldás.
tegnapelőtt 20:18
 19/25 anonim ***** válasza:
8%
#18 ez így magyarul szerinted értelmes ? migransok elleni hatar vagy mi t szeretnel ? Lekozelebb tessek nem az ellenzekre szavzni
tegnapelőtt 20:31
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amíg nem tanulsz meg nemet mondani, addig ez lesz. Meg lehetőleg addig ne is alapítsd családot a jövőben, mert a gyakori család rovata tele van élhetetlen faxokkal/pitsákkal, akik azon dilemmáznak, hogy mondjanak nemet az anyjáéknak, úgy, hogy van már vagy 2-3 gyerek...
tegnap 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!