Normális, hogy anyám dührohamot kap és vérig sértődik, egész napra bezárkózik a nagyszobába, ha kitakarítom a szobámat?
Az az ő belső diszharmóniája, békétlensége.
Ha rendben lenne magával, akkor nem ez lenne élete legkardinálisabb problémája.
Ő nyomora, szard le tényleg
Irritálja hogy ha bármit is csinálok itthon.
Az volt a baja,hogy vasárnap volt kitakarítva.De most az ünnepek miatt csütörtökig úgysem lehet takarítani,én meg nem akartam piszokban lenni..
55% Fura én is erre gondoltam, mivel az élettársam is sajnos ilyen takarítási szokásokat hozott otthonról.
De így dettó, felmosott, majd a felmosóronggyal, ami előtte a vécé és a bejárati ajtó előtti részt is megjárta, na azzal törölte le a fürdőben a polcokat, ahol a kontaktlencsém is volt. Mert náluk az édesanyja is egy rongyot használ több helyre.
Elnézést az offért kérdező.
Gyerekről van szó a szobáját takarította. Nem hiszem, vagyis remélem nem egy cellában él ahol a sarokban van a wc...
Más szülő örülni szokott, vagy legalább természetesnek veszi, ha a gyereke rendben tartja a kis fészkét.
Szerintem van valami a háttérben, lehet nem is a takarítás volt a baja, csak elege lett. Az ünnepek sokakat kikészítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!