Mit csináljak, hogy ne kapjak dührohamot?
A legtöbben általában zenével a fülükben elnyomják a szüleik veszekedését, de nekem ez nem megy. Már évek óta szapulják egymást, ha faterom iszik 1 kicsit akkor minden a feje tetejére áll, összetöri a legértékesebb dolgokat, anyám csak olaj a tűzre, ahelyett, hogy lenyugtatná vagy csinálna valamit, csak még jobban felidegesíti. Legutóbb mikor ezt csinálták dührohamot kaptam és levertem mindent, összetörtem 1 csomó dolgot és közben ordítottam velük, majd elköltöztem 1 napra. Nem képesek elválni.
Azt hiszem ultraérzékeny lettem és megérzem, hogy ha valami készülődik, hallom az ajtócsapkodásokat, a bevágott szekrényajtót, a léptekből felismerem, hogy mikor van gond és rám tört az az érzés ismét, mint amikor dührohamot kaptam.
lépj le otthonról, fuss 10 kört, aztán menj haza. addigra talán abbahagyják.
vagy menj át valamelyik barátodhoz tanulni, vagy a könyvtárba.
Helló!
Hasonló cipőben járunk, nekem is folyton veszekednek, nem bírnak elválni, annyi hogy nekem apum nem iszik, úgy ilyen. Én szó szerint belebetegedtem mentálisan ebbe az egész cirkuszba, a mindennapos ordításba, feszültségbe. Én el szoktam menni olyankor futni, edzeni, nem tudom erre nálatok mennyire van lehetőség. PErsze ez nem megoldás, mert nem lehet elmenni naponta annyiszor elmenni futni, amennyiszer veszekedés van, de mégis jobb azért.
21/F
igen az utolsó kommentelőnek igaza van.Ilyenkor menj el otthonról, sétálj a szabadban, parkban v erdőben, valahol.Velem is van így.Igaz mostanában nem voltak nagy viták (csak nekem anya és papa közt) de megérzem ha valami nem úgy van , hogy balhé lesz.Ilyenkor jobb elmenni és nem hallani és lecarni h mi van otthon.ha meg nem engednek, menj ki az udvar legmesszebb lévő felére, és gondolj ara h csak vitáznk, baj nem lehet belőle.(vagy mégis de ne gondolj erre, hanem arra h mindenki vitázik ez természetes.)(móddal)
Na fel a fejjel, kitartás, vége lesz.
Am korod és nemed? Nekem 13/f
Mennyi idős vagy?
Nálunk is ez volt a helyzet, nekem sikerült megoldanom, de hosszú folyamat volt és rámmaradt édesanyám istápolása, de inkább ez a feladat mint hallgatni őket nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!