Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért kapják fel ilyen hamar a...

Mért kapják fel ilyen hamar a vizet?

Figyelt kérdés
13 ésves lány vagyok. Az osztályomba a 3. legjobb tanuló. Letiltottak a hétre a gépről, azért mert vissza volt egy 16 versszakos versből 2 versszak, és azért kaptam rá hármast, mert az még nem tudtam. De én úgy érzem nem becsülnek, mert az osztály társaim, cigiznek isznak és még sorolhatnám. Ja és őket NEM tiltják le a gépről. Nem tudom mért ilyenek, és mért kell ilyeneken felkapni a vize, de ez nagyon zavar! És azt mondták, ha kapok még egy hármast akkor nem járhatok táncolni (versenyszerüen táncolok 5 éve) Nem tudom mit csináljak!!!
2010. jan. 30. 19:33
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
És kik mondják ezt, kik tiltanak? A tanárok, a szüleid, vagy a szomszéd Józsi bácsi?
2010. jan. 30. 20:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát a szüleim
2010. jan. 30. 20:07
 3/11 anonim válasza:

Beszélj velük. Az nem lesz jó, ha folyamatosan azon idegeskedsz, hogy minél jobb legyél, meg ha véletlen rossz jegyet kapsz el sem mered mondani, stb.

Beszélj velük, hogy te nem akarod így leélni az iskolás éveidet és értsék meg azt is, ha véletlen egy 2-t kapsz, attól még nem törik derékba a karriered.

2010. jan. 30. 20:09
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
A megoldás, hogy szorgalmasabban tanulsz.
2010. jan. 30. 20:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Tanulok naponta 2 órát, és minden jegyem elmondom neki nem mint az osztályom nagy része. Egy hónapba max 3 hármast kapok!!!
2010. jan. 30. 20:17
 6/11 anonim ***** válasza:
60%

"Egy hónapba max 3 hármast kapok!!!"

- Azért az annyira nem jó.

2010. jan. 30. 20:21
 7/11 anonim ***** válasza:
A mi osztályunkba ha valaki nem tanulja meg a verset a kért időpontra teljesen,akkor 1est kap és nem 3ast,bármilyen hosszú is a vers.A hármasba meg még nem halsz bele..meg anyud sem,meg apud sem..nemtom mér szidnak hármasért.Most jöttem rá,hogy nekem nagyon jó szüleim vannak..a hármasért csak többet kell tanulnom..ez a büntetés a 3asért:P
2010. jan. 30. 20:22
 8/11 A kérdező kommentje:
De nem mondta mikorra kell megtanulni, csak felállított.
2010. jan. 30. 20:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 3ast kb 4 év alatt (5-8ig) 1x kaptam, pedig tanultam minden nap 1 órát. Zongoráztam akkoriban, bőrművességet tanultam, és mellette még gépeztem, és barátokra is volt időm. Szóval szerintem te csinálsz valamit rosszul, jogos a tiltás.
2010. jan. 30. 20:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

már ne is haragudj, de ha havonta kapsz max 3 db hármast, az azért szégyen, nem vagyok kitűnő tanuló (4.3-as az átlagom), de 3 havonta ha becsúszik egy hármas

naponta két órát tanulsz? az semmi..., általánosban az nem sok, de ha így folytatod, középiskolában kidőlsz, pff, örülnék annak én is ha napi 2 órát kéne tanulnom...

18L

2010. jan. 30. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!